آخرین اخبار

رهاسازی ۱۱۵ میلیون مترمکعب آب از سد درودزن برای کشاورزان گندمکار سه شهرستان فارس+جزئیات

سیاوش بدری

به گزارش اول فارس ، سیاوش بدری در تشریح موضوع رهاسازی آب کشاورزی از سد درودزن، به خبرنگاران گفت: بنا به درخواست کشاورزان شهرستان‌های مرودشت، زرقان و خرامه و با تصمیم کارگروه آب و کشاورزی استان، رهاسازی حجم مشخصی آب از سد درودزن در دستور کار قرار گرفته است.

بدری با تصریح اینکه رهاسازی آب تنها در یک نوبت و به میزان ۱۱۵ میلیون مترمکعب، انجام می‌شود، توضیح داد: براساس تصمیم کارگروه آب و کشاورزی، از روز ۱۷ فروردین ماه جاری، عملیات رهاسازی حجم مشخص شده آب برای استفاده کشاورزان گندمکار شهرستان‌های زرقان و خرامه از مسیر رودخانه کُر آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس با یادآوری اینکه حجم آب رهاسازی شده در این مرحله ۶۳ میلیون مترمکعب خواهد بود، خاطرنشان کرد: در این مرحله هر شبانه‌روز ۳۰ میلیون مترمکعب آب در مسیر رودخانه رهاسازی شده و تا رسیدن به مقصد، مدیریت خواهد شد.

بدری همچنین اضافه کرد: رهاسازی آب برای کشاورزان گندمکار شهرستان مرودشت نیز در زمان مقتضی و از طریق کانال به میزان مشخص، انجام خواهد شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای فارس یادآور شد که رهاسازی حجم آب پیش‌بینی شده برای استفاده کشاورزان گندمکار شهرستان‌های خرامه و زرقان، از زمان آغاز عملیات به مدت ۲۴ روز ادامه خواهد داشت.

او ضمن تصریح اینکه، رهاسازی آب از سد درودزن ویژه کشاورزان گندمکار سه شهرستان مرودشت، زرقان و خرامه، تنها یک نوبت انجام می‌شود، گفت: مدیریت آب رهاسازی شده با محوریت شرکت آب منطقه‌ای و با همراهی و حمایت دستگاه قضا، نیروی انتظامی، فرمانداری‌ها و جهادکشاورزی انجام می‌شود.

رئیس هیئت مدیره آب منطقه‌ای فارس در ادامه میانگین کل بارندگی این استان از ابتدای سال آب جاری تاکنون را ۱۶۵ میلی‌متر ذکر و اضافه کرد: این میزان بارندگی در مقایسه با میانگین بلندمدت ۵۶ ساله بالغ بر ۳۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بدری با یادآوری اینکه فارس همچنان با شرایط خشکسالی مواجه است، گفت: میانگین بارندگی در شهرستان‌های شمالی، جنوبی و شرقی استان بسیار اندک بوده است، اما در نقاط مرکزی، غربی و شمالغربی شاهد بارش‌های نسبتا خوبی بوده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس تاکید کرد که با توجه به وضعیت بارندگی و ذخایر آبی استان، مدیریت مصرف آب از سوی عموم مشترکان در بخش‌های مختلف کشاورزی، شرب و صنعت، یک ضرورت و الزام است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا