روش درست پوست کندن کلم قمری + نحوه نگهداری در یخچال و فریزر

کلم قمری یکی از انواع کلم ها است که دارای خواص بسیاری برای سلامتی است.

این نوع کلم منبعی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C و فیبر است که می‌توانید آن را به صورت خام، تنوری یا تفت‌داده مصرف کنید.پوست کندن کلم قمری یک فرآیند ساده و سریع است که با رعایت چند نکته که در این بخش آورده ایم، می‌توانید آن را به بهترین شکل انجام دهید و به راحتی در غذاهای خود استفاده کنید.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

روش درست پوست کندن کلم قمری

چگونه کلم قمری را پوست بکنیم؟

برای پوست کندن کلم قمری مراحل زیر را انجام دهید:

برای پوست کندن کلم قمری شما به یک چاقوی آشپزخانه تیز، چاقوی پوست‌کنی یا پوست‌کن سبزیجات و یک تخته برش نیاز دارید.تمام قسمت‌های کلم قمری خوراکی است اما پوست آن می‌تواند فیبری و نامطبوع برای خوردن باشد،بنابراین بهتر است پوست کلم قمری را جدا کرده و مصرف نکنید.

  • دست های خود را بشویید و خشک کنید تا آلودگی به این ماده غذایی منتقل نشود.
  • کلم قمری را تمیز کنید و بشویید.
  • پایین و بالای گل را جدا کنید.
  • با چاقو یا پوست کن تیز، پوست را برش دهید یا جدا کنید.
  • کلم قمری را روی تخته برش خود قرار دهید و به چند قسمت تقسیم کنید.
  • در مرکز کلم قمری یک هسته داخلی سخت وجود دارد، هسته را با نوک چاقوی خود در آورید.
  • برای پوست کندن کلم قمری بزرگ می توانید آن را ابتدا به چهار قسمت برش دهید و سپس با استفاده از چاقو یا پوست‌کن سبزیجات، پوست آن را جدا کنید.
  • کلم قمری را به دلخواه برش بزنید.

نحوه نگهداری کلم قمری در یخچال و فریزر

  • کلم قمری را پوست کنده شده را در پلاستیک بپیچید و در یخچال قرار دهید تا از خشک شدن کلم قمری جلوگیری شود.
  • کلم قمری را می‌توان در ظرف پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی دربسته نیز نگهداری کرد.
  • برای فریز کردن کلم قمری می توانید از روش بلانچ کردن استفاده کنید.
  • ماندگاری کلم قمری در فریزر ۸ تا ۱۰ ماه خواهد بود.

روش درست پوست کندن کلم قمری

کلم قمری در چه غذاهایی استفاده میشود

  • به طور معمول کلم قمری در ماه‌های سرد سال رشد می‌کند و در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی یافت می‌شود.
  • برای بهره بردن از تمام خواص کلم قمری، می‌توانید آن را خام خرد کرده یا در سالاد رنده کرده یا به عنوان یک میان وعده ترد با حمص میل کنید.
  • همچنین می‌توان آن را به روش‌های مختلف از جمله بخارپز یا گریل در کنار غذاهای پروتئینی چون استیک مرغ میل کرد.
  • همچنین برگ‌های آن را می‌توان به سالاد اضافه کرد، یا در سوپ استفاده کرد.
  • خود کلم می‌تواند جایگزین سبزیجات ترد مانند کلم بروکلی، کلم، تربچه و سیب زمینی شود، در حالی که از برگ آن می‌توان به جای کلم پیچ، اسفناج یا سایر سبزیجات استفاده کرد.
  • کلم قمری را به صورت خام برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، ترشی، هوموس و دیپ سبزیجات به کار می برند.
  • کلم قمری پخته شده (بخارپز، آب پز، کبابی و سرخ شده) را برای تهیه انواع غذا مانند آش، سوپ، خوراک، خورش، آبگوشت قنبید و بورانی کلم قمری و همچنین کلم قمری پلو استفاده می کنند.
  • برگ های سبز کلم قمری هم خوراکی هستند و از آن ها به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع سالاد استفاده می شود.

نکته مهم در خرید کلم قمری

  • کلم قمری را بخرید که برگ‌های سبز تیره سالم داشته باشد.
  • کلم قمری بخرید که محکم و کمی سنگین باشند.
  • کلم قمری بخرید که رنگ پوست آنها سبز روشن یا بنفش باشد.
  • کلم قمری را بخرید که پوستشان صاف، بدون هیچ ترک در سطح، کاملاً یکنواخت به نظر برسند.
  • کلم قمری ها هر چه کوچک‌تر باشد، شیرین‌تر و لطیف‌تر خواهند بود.کلم قمری‌های بزرگتر تمایل دارند که طعم تندتر شبیه شلغم یا تربچه دارند.
مطالب مرتبط

نحوه کاشت و پرورش کلم بروکلی در گلدان

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی با گوشت چرخ کرده

چگونه دلمه کلم برگ سفید مجلسی و خوشمزه درست کنیم؟

نظرات