روش درست کردن « دسر کابلر توت فرنگی » شیک و خوشمزه برای مهمانی‌ها

 معمولا در همه جای دنیا دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا […]

 معمولا در همه جای دنیا دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

روش درست کردن « دسر کابلر توت فرنگی » شیک و خوشمزه برای مهمانی‌ها

به گزارش اول فارس ، دسر کابلر توت فرنگی یکی از انواع جذاب و خوشمزه دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن میوه توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است. این دسر اروپایی بسیار خوشمزه و مجلسی است و با روشی متفاوت تهیه می‌شود و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک گزینه بسیار شیک و خوشمزه است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و از خوردنش لذت می‌برید.

هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگی‌های سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید.

اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر کابلر توت فرنگی

توت فرنگی: ۴۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۱۰۰ گرم
شیر: ۱۵۰ گرم
کره هم‌دمای محیط: ۶۰ گرم
وانیل مایع: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
بستنی وانیلی: به میزان لازم

دسر کابلر

طرز تهیه دسر کابلر توت فرنگی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا توت فرنگی‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و ۳۰ گرم شکر روی آن‌ها بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. داخل ظرفی دیگر، شیر، نمک، وانیل، بقیه شکر، بکینگ‌پودر و آرد را بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند و حالت گلوله‌ای نداشته باشد. کره را داخل یک مرغ‌خوری پیرکس بریزید و توی فر بگذارید تا آب شود. بعد ظرف را از فر خارج کنید و مایه‌ای که درست کرده بودید، روی کره آب شده بریزید. حالا توت فرنگی‌های خرد شده را روی سطح مایه بریزید و با قاشق پخش کنید. ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتگیراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید تا دسر بپزد. بعد از این مدت زمان، ظرف را از فر خارج کنید و ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا خنک شود، سپس بستنی وانیل را روی دسر بریزید و سرو کنید.

توت فرنگی

چند نکته  مهم در مورد توت فرنگی

توت فرنگی ازجمله میوه‌های خوشمزه و پرخاصیت است که بیش از ۶۰۰۰ نوع از آن به رنگ‌های قرمز، سفید و زرد در طبیعت موجود است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که در درمان بیماری التهابی موثر است؛ همچنین برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سکته، کاهش فشار خون، حفظ سلامت مفاصل و استحکام استخوان‌ها، کمک به کاهش وزن، درمان زودتر زخم‌ها، درمان یبوست و… مفید است. مصرف توت فرنگی در سلامت پوست و حفظ زیبایی و طراوت آن نیز تاثیرات مفیدی دارد.
توت فرنگی در ایران به دو روش گلخانه‌ای و مزرعه‌ای تولید می‌شود. معمولا توت فرنگی‌های گلخانه‌ای درشت‌تر هستند و احتمال اینکه برای درشت شدن آن‌ها از ترکیبات خاص شیمیایی استفاده شده باشد، زیاد است؛ بنابراین بهتر است از توت فرنگی‌های ریز مزرعه‌ای که طعم و مزه طبیعی هم دارند، استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

کتلت بدون گوشت، یک شام خوشمزه و آسان+طرز تهیه

نحوه کاشت و پرورش توت فرنگی گلدانی در منزل

هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگی‌های سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید. برای شستوی توت فرنگی به روشی کاملا سالم و بهداشتی بهتر است آن‌ها را داخل یک کاسه گود بریزید و کاسه را پر از آب سرد کنید و صبر کنید سه دقیقه بماند؛ سپس توت فرنگی‌ها را آبکش کنید. این کار را حداقل دوبار تکرار کنید تا تمام شن‌ریزه‌های توت فرنگی از بین برود.منبع:فرارو

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات