رضایی کوچی تصریح کرد: البته برای اجرای آن که به مراتب سختتر از تصویب است، جدیت و همراهی اعضای کابینه دولت لازم است و نه تنها وزارت راه و شهرسازی بلکه همه ارکان دولت باید در اجرای این طرح مشارکت بالا داشته باشند.
وی ادامه داد: این کمیسیون کاملا بر اجرای طرح نظارت خواهد داشت و راه و شهرسازی به عنوان مجری و نماینده دولت موظف است برنامههای این طرح را هر چه سریعتر به کمیسیون عمران ارایه کند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از عزم این کمیسیون و همه نمایندگان برای اجرایی شدن این طرح خبر داد و تصریح کرد: همت همه بر این خواهد بود که ساخت یک میلیون واحد در سال روی زمین نماند، چرا که نیاز کنونی کشور میطلبد چنین طرحی به اجرا برسد.
رضایی کوچی همچنین با مهیا خواندن زمینه اجرایی شدن این طرح افزود: با وجود مصالح ساختمانی مورد نیاز و نیروی کار موجود در کشور، ساخت این میزان مسکن شدنی است.
وی اظهار داشت: امروز وزیر راه و شهرسازی رسالت سنگینی بر عهده دارد و برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال باید به صورت متوسط روزانه دو هزار و ۷۰۰ واحد مسکن را عملیاتی کند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس همچنین با بیان این مطلب که مجلس کاملا بر اجرای این قانون نظارت دارد گفت: یکی از مزیتهای اجرای این طرح در مناطق محروم و مناطقی است که مردم شرایط سخت تری دارند از این رو نظارت مجلس کمک شایانی به جدیت در اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن خواهد کرد.