این غذای خوشمزه به صورت ساندویچ با گوجه و خیارشور سرو می شود.طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساده و سریع است،برای آشنایی با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
در پایین مواد مورد نیازی را که برای تهیه ساندویچ مرغ بندری به آن نیاز دارید با مقدار معین آوردیم که عبارتند از:
سینه مرغ یا فیله مرغ : ۳۵۰ گرم
پیاز (برای پیاز داغ) : ۳ عدد متوسط
فلفل دلمهای : ۲ عدد
گوجه فرنگی : ۱ عدد
سس تند : ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
نان باگت : ۴ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک : به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی : به مقدار کافی
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
مرحله اول
پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید، سپس مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعمدار کنید تا آب مرغ کشیده شود.
مرحله دوم
مرغ تفت داده شده را ریش ریش کنید و با آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پاپریکا و سس تند ماساژ دهید تا طعم بگیرد.
مرحله سوم
پیاز و فلفل دلمهای نگینی را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا مزهدار شود.
مرحله چهارم
گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را به ترکیب پیاز و فلفل دلمهای اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ بیندازد.
مرحله پنجم
مرغ ریشریش شده را با مقداری آب جوش به ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا آب اضافی کشیده شده و مواد غلیظ شوند.
مرحله آخر
نان باگت را برش داده و خمیر داخلش را خالی کنید، سپس با سس کچاپ و سس تند آغشته کرده و مایه مرغ بندری را به همراه گوجه، خیارشور و سبزی یا کاهو داخل نان قرار دهید.
نظرات