خبر اولایران

سخنگوی دولت: با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم

سخنگوی دولت با اعلام رقم ۶ میلیون و ۱۲۸ هزار تومانی خط فقر در سال ۱۴۰۳ برای هر فرد، در واکنش به بازگشت گشت ارشاد تأکید کرد که حجاب با زور برنمی‌گردد و دولت مصمم به نظم‌بخشی بودجه‌ای و اجتماعی شدن امور است.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری امروز، ضمن تشریح رویکرد دولت در قبال مسائل اجتماعی و اقتصادی، تأکید کرد که حجاب با زور قابل تحمیل نیست و بر لزوم اجتماعی شدن امور تأکید کرد. وی همچنین به طور رسمی خط فقر در سال ۱۴۰۳ را برای هر فرد اعلام کرد.

مهاجرانی در پاسخ به سؤالی پیرامون بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها گفت: «قطعا با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند.»

فاطمه مهاجرانی

وی با اشاره به رویکرد رئیس‌جمهور مبنی بر عدم تحمیل حجاب با زور، این تجربه را «شکست‌خورده» دانست و تأکید کرد که هرگونه اقدام فرهنگی باید با در نظر گرفتن مواضع فرهنگی جامعه و بدون ایجاد دوقطبی باشد. سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد که دولت هیچ بودجه‌ای برای کارویژه‌هایی مانند «اتاق وضعیت عفاف و حجاب» اختصاص نداده است.

وی در خصوص مسائل اقتصادی، خط فقر بر اساس آمار سال ۱۴۰۳ را مبلغ ۶ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۷۳۹ تومان به ازای هر فرد اعلام کرد و گفت: سیاست‌های دولت از جمله حداقل دستمزد در راستای پوشش این رقم است. مهاجرانی در عین حال «تورم» را انکار نکرد و عامل اصلی آن را تحریم‌های تحمیلی بر کشور دانست.

سخنگوی دولت همچنین بر رویکرد اجتماعی شدن امور توسط رئیس‌جمهور تأکید کرد و در بحث کوچک‌سازی دولت، از آغاز این فرآیند از وزارت جهاد کشاورزی خبر داد.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره فیلترینگ، با اشاره به عهدی که دولت بسته است، اظهار داشت که «صهیونیست‌ها دوست دارند فیلترینگ بماند.»

در نهایت، وی در مورد مذاکره، گفت: «وقتی می‌توانیم وارد گفت‌وگو شویم که از موضع برابر گفت‌وگو کنیم» و مسجل شدن به رسمیت شناختن اصول گفت‌وگو از سوی طرف مقابل را پیش‌شرط دانست. همچنین در پاسخ به مشکل عدم همکاری سوپرمارکت‌ها با طرح کالابرگ، وعده داد که مشکل سیستمی پرداخت بدهی سوپرمارکت‌ها در دستور اول دولت قرار گرفته و در حال رفع است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا