حوادث و انتظامیخبر اول

مرودشت در بهت سرقت بزرگ؛ دزدان، انبار زعفران را خالی کردند

سارقین زعفران مرودشت 1

به گزارش اول فارس ، حادثه‌ای تکان‌دهنده در مرودشت به وقوع پیوست و طی آن، سارقان جسور به یک انبار فروشگاه بزرگ دستبرد زده و حدود ۸ کیلوگرم زعفران به ارزش تقریبی ۳۰ میلیارد ریال را به سرقت بردند.

 پس از اعلام این سرقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، بلافاصله نیروهای پلیس آگاهی وارد عمل شدند. سرهنگ علیرضا نوشاد، فرمانده انتظامی مرودشت، در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: «با تلاش بی‌وقفه و بهره‌گیری از اقدامات فنی و تخصصی، هویت متهمین شناسایی و پس از اخذ مجوزهای قضایی، در یک عملیات ضربتی هر دو سارق دستگیر شدند.»

در ادامه این عملیات، مخفیگاه سارقان مورد بازرسی قرار گرفت و مقدار قابل توجه ۸ کیلوگرم زعفران مسروقه کشف و ضبط شد. کارشناسان ارزش این محموله سرقتی را بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

سرهنگ نوشاد با اشاره به سرعت عمل پلیس در دستگیری متهمین افزود: «سارقان پس از طی مراحل قانونی، روانه دادسرا و سپس زندان شدند.»

فرمانده انتظامی مرودشت در پایان این خبر، ضمن هشدار به شهروندان بر لزوم توجه به نکات ایمنی و استفاده از تجهیزات بازدارنده نظیر نگهبان و دوربین‌های مداربسته تاکید کرد و از آنان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را فوراً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند. این حادثه، بار دیگر بر اهمیت هوشیاری و اقدامات پیشگیرانه در حفظ اموال و دارایی‌ها تاکید می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا