ایرانیادداشت

سرگردانی والدین و دانش‌آموزان در سال تحصیلی عجیب استان فارس

بازگشایی مدارس 4

اول فارس|گروه اجتماعی: سال تحصیلی ۹۹ برای خانواده‌ها با تعطیلی طولانی و شرایط نامعلوم حاصل از کرونا جزو سال‌های عجیب تحصیلی بود، سالی که همواره بین برگزاری آموزش آنلاین یا حضوری اخبار متفاوت و گاه متناقضی منتشر می‌شد. 

امسال نیز در ادامه همان نوسانات اخباری هنوز وضعیت سال تحصیلی و نحوه برگزاری آن مشخص نیست. برخی از خانواده‌ها موافق هستند که فرزندان خود را به مدرسه روانه کنند تا از مخارج پر هزینه اینترنت، کلاس‌های مجازی و تکالیف ویدئویی فارغ شوند در مقابل عده‌ای هم موافق برگزاری آموزش به صورت آنلاین هستند. 

تعطیلات تابستانی فرصتی برای مسئولان بود تا تدبیری برای زمان بازگشایی مدارس بیندیشند، اتفاقی که به نظر چنان که باید نیفتاده و  همچنان بی‌خبری از سوی ستاد ملی کرونا  نسبت به زمان بازگشایی و  نحوه برگزاری مدارس در استان‌هایی مانند فارس سبب شده که بسیاری از والدین و دانش‌آموزان سرگردان باشند.

در همین رابطه فرهاد اسماعیلی مدیر کل آموزش‌وپرورش فارس  با اعلام اینکه بازگشایی مد‌‌‌ارس فارس از مهرماه قطعی شد‌‌‌ه ولی نحوه این بازگشایی با اولویت تامین سلامت دانش‌آموزان است اظهار داشت: تصمیم‌گیری درباره بازگشایی مدارس در مهرماه به عهده آموزش و پرورش است که با توجه به تفاوت شرایط هر استان و هر منطقه این امر می‌تواند متفاوت باشد. 

وی با بیان اینکه سال تحصیلی جد‌‌‌ید‌‌‌ د‌‌‌ر هر صورت از مهر ماه امسال شروع می‌شود، گفت: د‌‌‌ر مناطق مختلف استان بنا به تصمیم والدین و شرایط جمعیتی، کلاس‌ها به صورت حضوری، غیر حضوری و تلفیقی برگزار می‌شود.

به گفته اسماعیلی پیش‌بینی شده د‌‌‌ر برخی از مدارس استان فارس تد‌‌‌ریس کاملاً مجازی باشد‌‌‌ و د‌‌‌ر  برخی دیگر د‌‌‌انش‌آموزان  به صورت نوبتی و با تراکم جمعیت کم د‌‌‌ر کلاس‌ها حضور یابند و از آنجایی که  د‌‌‌ر نقاط کم جمعیت و روستایی استان مسئله شیوع کرونا کمرنگ‌تر است، د‌‌‌انش‌آموزان می‌توانند به طور کامل د‌‌‌ر مد‌‌‌ارس حضور خواهند‌‌‌ د‌‌‌اشت. 

مدیر کل آموزش وپرورش فارس با  تاکید به نقش پررنگ شوراهای مد‌‌‌ارس د‌‌‌ر امر بازگشایی نحوه حضوری یا غیرحضوری برگزار شدن کلاس‌ها بیان کرد: امسال مانند سال گذشته به انجمن‌های اولیا و مربیان و به ویژه شوراهای مد‌‌‌ارس امید داریم زیرا از این طریق این شوراهای مد‌‌‌ارس و با تباد‌‌‌ل نظر نزد‌‌‌یک با اولیا و مشورت با آنها می‌توان نوع و نحوه تحصیل فرزند‌‌‌ان د‌‌‌ر مد‌‌‌ارس را مشخص کنند. 

هر چند نمی‌توان منکر تلاش‌های آموزش و پرورش در مسیر ایجاد بستری مناسب برای  حضوری یا غیرحضوری شدن مدارس  در شایط کرونایی شد ولی در استان فارس آمارهای ابتلا و کاهش سن ابتلا کرونا  نشان می‌دهد همچنان تصمیم‌گیری‌ها برای مقابله بیشتر با این ویروس عملیاتی نشده و مسئولان متولی از داشتن یک نقشه راه محروم و درگیر ابلاغ‌های مسئولان پایتخت نشین هستند.

چنانچه این موضوع  در تمامی بخش‌ها ادامه داشته باشد نه تنها سال تحصیلی عجیبی را شاهد خواهیم بود بلکه در تمامی موارد صنفی آموزشی با مشکلات جدیدتری روبه‌رو می‌شویم. “منبع:تسنیم”

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. اشتباه هست مدرسه تواین شرایط کشور حضوری باشه اصلا بچه دبستانی چه میدونه پرتوکل بهداشتی چیه من وهمسرم که به هیچ عنوان فرزندمون حضوری نمیفرستیم به قول یکی از دوستان حالا بچه ها یه سال دیرتر دکتر ومهندس بشن

  2. من مخالف مدرسه حضوری هستم وبه هیج عنوان پسرم حضوری نمیفرستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا