سعید پورداراب از امرای پرافتخار ارتشی فارس درگذشت

امیر سرتیپ دوم سعید پورداراب از فرماندهان آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و دارنده نشان‌های فتح از فرمانده معظم کل قوا صبح امروز دعوت حق را لبیک گفت. به گزارش اول فارس امیر سرتیپ دوم بازنشسته سعید پورداراب از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس و از فرماندهان لشکر ۲۱ حمزه سید الشهدا و از فاتحان […]

امیر سرتیپ پورداراب

امیر سرتیپ دوم سعید پورداراب از فرماندهان آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و دارنده نشان‌های فتح از فرمانده معظم کل قوا صبح امروز دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش اول فارس امیر سرتیپ دوم بازنشسته سعید پورداراب از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس و از فرماندهان لشکر ۲۱ حمزه سید الشهدا و از فاتحان خرمشهر  پس از عمری رشادت و مجاهدت دعوت حق را لبیک و به جمع همرزمان شهیدش پیوست.

امیر سرتیپ‌۲ ستاد سعید پورداراب در سال ۱۳۲۰شمسی در شهرستان فسا متولد و در سال ۱۳۳۹ وارد دانشکده‌ی افسری و در سال ۱۳۴۲ فارغ‌التحصیل شد و برای طی دوره‌ی مقدماتی رسته‌ا‌ی به مرکز پیاده‌ی شیراز اعزام شد. وی در طول خدمت، دوره‌ها‌ی مقدماتی پیاده، عالی پیاده، دفاع غیرنظامی، ترابری پیاده، اطلاعات رزمی، تفسیر عکس هوایی و دوره‌ی دافوس را با رتبه های عالی طی کرد.

پورداراب

آن امیر ولایی و فرمانده دلاور با آغاز جنگ تحمیلی،  به جبهه‌های جنگ شتافت در مسئولیت رییس عملیات  تیپ ۱ لشکر ۲۱ حمزه سید الشهدا انجام وظیفه کرد و تا پایان جنگ تحمیلی، به‌ترتیب در سِمت های  فرمانده‌ی تیپ‌۳ لشکر‌۲۱ پیاده‌ حمزه سیدالشهدا، معاون عملیاتی و جانشین آن  لشکر منصوب شد  و پس از پایان جنگ تحمیلی نیز در سِمت‌های مدیر آمادگی رزمی، جانشین و سرپرست معاونت عملیات و اطلاعات نیروی زمینی و جانشین اداره‌ی عملیات ستاد مشترک ارتش انجام وظیفه کرد.

وی با روحیه بالای خدمتی و ویژگی های اخلاق مداری و خستگی ناپذیری الگوی افسران جوان و نمونه ای از شمار رزمندگان و فرماندهان ارتش انقلابی بود.

مرحوم سرتیپ۲ سعید پورداراب به دلیل ابراز رشادت و کسب موفقیت‌های درخشان در عملیات‌های فتح‌المبین و بیت‌المقدس، در سِمت فرماندهی تیپ، موفق به اخذ دو نشان فتح درجه‌ی ۲ و ۳ از دستان مبارک مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا شد. آخرین مسئولیت وی قبل از بازنشستگی، مشاور ریاست ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران در امور عملیات و جنگ بوده است.

امیر پورداراب بعد از پایان جنگ تحمیلی نیز در سمت‌های مختلف به خدماتش به کشورمان ادامه داد.ایشان ار بنیانگذاران مرکز پژوهش‌های دفاع‌مقدس نیروی زمینی ارتش است و از زمان شروع نوشتن کتاب‌های تقویم تاریخ دفاع مقدس، بیش از ۳۰ جلد از کتاب‌های تقویم تاریخ دفاع‌مقدس را نوشت و علاوه بر کتاب‌های تقویم تاریخ دفاع مقدس چندین جلد کتاب دیگر هم نوشته است.

امیر پورداراب همچنین با حضور در هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی سال‌ها به تشریح و انتقال دانش نظامی و تجربیات ارزشمند سالهای جنگ تحمیلی به هزاران افسر جوان دانشگاه‌های افسری همت گماشت.

عضوکانال واتساپ اول فارس شوبد

واتساپ

مطالب مرتبط

ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴

کشف ۲ کیلو و ۶۰۰ گرم شیشه از یک زن و شوهر در داراب

امام جمعه داراب: علت ناترازی برق مازوت‌سوزی نیست، سوءمدیریت است

نظرات

  • الهه غلامی

    تاریخ : ۵ - دی - ۱۳۹۹

    سعدیا. مرد نکونام نمیرد هرگز
    مرده آ ن است که نامش به نکویی نبرند
    سرتیپ پورداراب


  • ناشناس

    تاریخ : ۵ - دی - ۱۳۹۹

    خدا وند رحمتشون کند روحشان با مولایمان امام حسین ع محشور شود انشالله.