• 14 تیر 1400
  • دسته‌بندی: مجله زندگی
  • شناسه خبر : 59758
  • منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

سقوط مرگبار آشپز معروف در دیگ غذای عروسی

به گزارش اول فارس، آشپز ۲۵ ساله عراقی که حین آماده کردن غذای یک مراسم عروسی به داخل دیگ سوپ مرغ سقوط کرد جانش را از دست داد. در این حادثه که در تاریخ ۱۵ ژوئن در منطقه زاخو عراق رخ داد «عیسی اسماعیل» بر اثر سوختگی شدید جان باخت. بنا به گزارش رسانه‌های محلی، […]

دیگ

به گزارش اول فارس، آشپز ۲۵ ساله عراقی که حین آماده کردن غذای یک مراسم عروسی به داخل دیگ سوپ مرغ سقوط کرد جانش را از دست داد. در این حادثه که در تاریخ ۱۵ ژوئن در منطقه زاخو عراق رخ داد «عیسی اسماعیل» بر اثر سوختگی شدید جان باخت.

بنا به گزارش رسانه‌های محلی، اسماعیل در تدارک غذای مراسم عروسی در تالار هازِل هال بود که ناگهان به داخل دیگی که سوپ مرغ در آن تهیه می‌شد سقوط کرد.

بنا به این گزارش قربانی در حالی که دچار سوختگی درجه سه شده و ۷۰ درصد بدنش سوخته بود بلافاصله به بیمارستان دوهوک منتقل شد. مرگ او پنج روز بعد بر اثر شدت جراحات اعلام شد.

قربانی که سه فرزند داشت مدت ۸ سال بود که آشپزی مراسم عروسی و عزا را انجام می‌داد. «زِروان حُسنی»، یکی از بستگان قربانی در این باره گفت: «مدت ۸ سال بود که اسماعیل به این شغل (آشپزی) مشغول بود. او در برنامه‌های مختلفی از جمله عروسی و عزاداری به آشپزی می‌پرداخت. در دو سال آخر او در تالار هازل هال روزانه ۲۵ هزار دینار (۱۷ دلار) در آمد کسب می‌کرد.»

مطالب مرتبط

گسترش مهاجرت لوله‌کش ، آشپز و کابینت‌سازها به خارج از کشور

خانم یا آقا فرقی نمی کند: چگونه آشپز بهتری باشیم؟

دستور تهیه سه نوع ته چین خوشمزه

نظرات