• 03 دی 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 129626

۳ ترفند جادویی برای خوشمزه و ترد تر شدن سیب زمینی سرخ کرده مثل رستوران ها

سیب زمینی سرخ کرده از غداهایی است که کمتر کسی می تواند دست رد به آن بزند و می توان گفت همه به آن علاقه دارند.یکی از سوال هایی که برای بسیاری از ما در رستوران پیش می آید،این است که چرا سیب زمینی سرخ کرده ای که در خانه درست می کنیم مثل رستوران […]

سیب زمینی سرخ کرده از غداهایی است که کمتر کسی می تواند دست رد به آن بزند و می توان گفت همه به آن علاقه دارند.یکی از سوال هایی که برای بسیاری از ما در رستوران پیش می آید،این است که چرا سیب زمینی سرخ کرده ای که در خانه درست می کنیم مثل رستوران ها و کافه ها نمی شود؟ ترفندهایی وجود دارد که  سرآشپزان با به کار بردن آنها سیب زمینی های ترد و کرانچی درست می کنن و شما نیز می توانید با بکار بردن این ترفندها همانند رستوران ها و کافه ها سیب زمینی سرخ کرده درست کنید.

راز خوشمزگی سیب زمینی

ترفند اول :روش بلانچ کردن

  1. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند.
  2. یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.
  3. بعد از آبکش کردن، سیب‌ زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در‌واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید.
  4. حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود.
  5. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک حوله تمیز یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این پیش‌غذای لذیذ را با سس محبوب‌تان نوش جان کنید.

ترفند دوم :قرار دادن سیب زمینی ها در فریزر

  1. ابتدا سرخ کن را در دمای ۳۷۵درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.
  2. سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
  3. سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک(چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید)آن را خوب خشک کنید.
  4. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و ۸دقیقه آنها را سرخ کنید.
  5. بعد از ۸دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  6. دمای سرخ کن را به ۳۸۵درجه افزایش دهید.
  7. سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.
  8. سیب زمینی ها را ۲تا۳دقیقه داخل روغن سرخ کنید.

خوشمزه تر شدن سیب زمینی

ترفند سوم:سرخ کردن سیب زمینی در دو نوبت

  1. ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.
  2. سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
  3. سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و روی یک دستمال حوله ای تمیز می ریزیم تا سریعتر خشک شوند.
  4. سیب زمینی را به مقداری نمک و فلفل سیاه آغشته می کنیم.
  5. در ظرفی مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم.
  6. پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و درون توری می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
  7. دوباره سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ می کنیم تا خشک و طلایی شوند.

نکات:
۱)توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

مطالب مرتبط

دستور تهیه ۴ غذای متفاوت و جذاب با سیب زمینی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس آلفردو و قارچ

روش های سالم تر مصرف سیب زمینی برای سلامت قلب و بیماران دیابتی

نظرات

  • ناشناس

    تاریخ : ۴ - دی - ۱۴۰۲

    همش چرته ، اینهمه قروفرنمیخواد بعدپوست وخلال کردن دوست داشتین کمی نمک بزنید که به تردشدن بیشتر تاثیرداره واز گرفتن روغن بجان سیب زمینی یاهرسرخ کردنی تاحدودی مانع میشه ببعدکمی بزارین تاخیسی ورطوبت موقع خردکردن یاشستن خشک بشه بعدقدظرفیت ومیزان روغن داغ شده سیبهای خلال شده وخشک روبداخل شرف بریزید بمرور سیب ها شناور وروی سطح روغن شناور میشوند که دیریازودگرفتن آنها ازسطح روغن میزان تردی آنهاراتایین میکند که بسته به انتخاب خودشمادارد.