اجتماعیخبر اول

شرایط پرداخت وام فوری ۳۰۰ میلیون تومانی ، ۴ درصد و بدون ضامن در بانک تجارت

بانک تجارت با معرفی طرحی به نام تسهیلات آنی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصدی می دهد.

به گزارش اول فارس، بانک تجارت، شرکت خدمات مالی و بانکداری ایرانی است. این بانک پس از انقلاب از ادغام چندین بانک تاسیس شد که قدیمی‌ترین آنها «بانک انگلیس در ایران و خاورمیانه» (پیشتر با نام بانک شاهنشاهی ایران) بود که از سال ۱۲۶۶ فعالیت داشت. طبق آمار سازمان مدیریت صنعتی کشور، هلدینگ بانک تجارت یکی از ۱۰۰شرکت برتر اقتصاد کشور شناخته شده است.

اداره مرکزی بانک تجارت مستقر در برج تجارت شهر تهران می‌باشد. شعب، دفاتر و بانک‌های وابسته به بانک تجارت در خارج ازکشور درکشورهای فرانسه، جمهوری تاجیکستان، چین، انگلستان، امارات متحده عربی، آلمان و بلاروس درسطح بین‌المللی مشغول فعالیت می‌باشند. این بانک همچنین تنها بانکی است که هدف برنامه چهارم توسعه کشور در حمایت از بخش کشاورزی را محقق کرده‌است.بانک تجارت نخستین بانکی بود که از سیستم SGB استفاده نمود.

بانک تجارت

طرح تسهیلات آنی بانک تجارت ٬ دریافت وام فوری تا سقف ۳ میلیارد ریال 

بر اساس این گزارش،در طرح وام فوری بانک تجارت مشتریان می توانند با افتتاح حساب سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت، هم‌زمان با دریافت سود سپرده خود، از تسهیلات در نظر گرفته‌شده طرح آنی نیز استفاده کنید. تسهیلات آنی به پشتوانه حساب سپرده شما و با نرخ سود کمتر از نرخ مصوب بانک مرکزی (بین ۴ الی ۱۸ درصد) قابل دریافت است. در صورت تمایل و افتتاح حساب در بانک تجارت، تسهیلات آنی ۲۴ ساعت پس از افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری و تکمیل مدارک به شما پرداخت خواهد شد.

سقف تسهیلات فوری بانک تجارت 

بر اساس اعلام بانک تجارت، سقف مبلغی که مشتری می‌تواند در طرح تسهیبلات آنی (وام سریع بدون ضامن) دریافت کند، ۳ میلیارد ریال ( ۳۰۰ میلیون تومان) است. در این طرح میزان تسهیلات متناسب با میزان سپرده‌گذاری، سود سپرده و تسهیلات و مدت‌زمان قرارداد تعیین می‌شود که به انتخاب مشتری خواهد بود. ضریب تسهیلات در این طرح بین ۶۰ تا ۸۵ درصد مبلغ سپرده متغیر خواهد بود ( مثلا در صورت سپرده گذاری ۱۰۰ میلیون تومانی می توانید بین ۶۰ الی ۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنید) که در قالب سه نوع سپرده با نرخ سود ۵، ۱۰ و ۱۵ درصدی (سودی که به سپرده شما تعلق می گیرد) پرداخت می‌شود.

سود، میزان و اقساط این تسهیلات به انتخاب مشتری است

در طرح تسهیلاتی آنی بانک تجارت، میزان تسهیلات، نرخ سود و تعداد اقساط بر عهده خود مشتری خواهد بود. در واقع مشتری با تعیین نوع سپرده‌ای که در بانک تجارت افتتاح می‌کند، میزان سود و اقساط تسهیلات خود را کاهش یا افزایش می‌دهد. مدت‌زمان بازپرداخت اقساط به‌منزله مدت‌زمان قرارداد سپرده مشتری نیز خواهد بود و تا زمان تسویه تسهیلات امکان بسته شدن سپرده وجود نخواهد داشت.

وام فوری با افتتاح سپرده ۵ درصدی

در این طرح حساب سپرده بلندمدت مشتری با نرخ سود ۵ درصدی افتتاح می‌شود و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه که به انتخاب مشتری خواهد بود، پرداخت می‌شود. سقف تسهیلات این طرح ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود که با نرخ سود ۴ تا ۷ درصدی و با ضریب تسهیلات ۷۵ تا ۸۵ درصد میزان سپرده به مشتری تعلق می گیرد.

مدت قرارداد (اقساط) سود تسهیلات ضریب تسهیلات
۱۲ ماه ۴ درصد ۷۵ درصد سپرده
۱۲ ماه ۷ درصد ۸۰ درصد سپرده
۲۴ ماه ۴ درصد ۸۰ درصد سپرده
۲۴ ماه ۷ درصد ۸۵ درصد سپرده
۳۶ ماه ۴ درصد ۸۰ درصد سپرده
۳۶ ماه ۷ درصد ۸۵ درصد سپرده

 

 

 

 

 

تسهیلات آنی تجارت با  افتتاح سپرده ۱۰ درصدی

در این طرح مشتری حساب سپرده بلندمدت با نرخ سود ۱۰ درصدی افتتاح می‌کند و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه که به انتخاب خود مشتری است، پرداخت خواهد شد. سقف تسهیلات این طرح ۲۵۰ میلیون تومان تعیین‌شده است که با نرخ سود ۱۰ تا ۱۳ درصدی و با ضریب تسهیلات ۷۵ تا ۸۵ درصد میزان سپرده به مشتری پرداخت می‌شود.

مدت قرارداد (اقساط) سود تسهیلات ضریب تسهیلات
۱۲ ماه ۱۰ درصد ۷۵ درصد سپرده
۱۲ ماه ۱۳ درصد ۸۰ درصد سپرده
۲۴ ماه ۱۰ درصد ۸۰ درصد سپرده
۲۴ ماه ۱۳ درصد ۸۵ درصد سپرده
۳۶ ماه ۱۰ درصد ۸۰ درصد سپرده
۳۶ ماه ۱۳ درصد ۸۵ درصد سپرده

 

 

 

 

 

 

تسهیلات فوری بانک تجارت با سپرده ۱۵ درصدی

در این طرح حساب سپرده بلندمدت مشتری با نرخ سود ۱۵ درصدی افتتاح می‌شود و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه است که به انتخاب خود مشتری خواهد بود. سقف تسهیلات این طرح ۲۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۸ درصدی تعیین‌شده است. در این طرح ضریب تسهیلات ۶۰ تا ۷۰ درصد میزان سپرده به مشتری پرداخت می‌شود.

مدت قرارداد (اقساط) سود تسهیلات ضریب تسهیلات
۱۲ ماه ۱۸ درصد ۶۰ درصد
۲۴ ماه ۱۸ درصد ۶۵ درصد
۳۶ ماه ۱۸ درصد ۷۰ درصد

 

 

 

 

امتیاز وام خود را واگذار کنید

یکی از امتیازات خوب این طرح این است که ، شما این امکان را دارید که امتیاز دریافت تسهیلات خود را از طریق تهاتر غیرمستقیم به فرد دیگری واگذار کنید.  مثلا شما در بانک سپرده دارید و یکی از بستگان و یا دوستان نزدیک شما به وام نیاز دارد ٬ در این صورت شما می توانید امتیاز وام خود را به شخص ثالث واگذار کنید.در صورت واگذاری امتیاز تسهیلات، سپرده‌گذار باید به‌عنوان ضامن و متعهد، ذیل قراردادهای تنظیمی با تسهیلات گیرنده را امضا کرده و متعهد و ملزم به اجرای آن خواهد بود.

نکات قابل توجه  سپرده‌گذاری در طرح تسهیلاتی آنی بانک تجارت

۱-ابطال سپرده قبل از سررسید تسهیلات منوط به تسویه کامل قرارداد است و نرخ سود پرداختی به سپرده‌ها با احتساب ۵% کاهش از زمان افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری محاسبه مجدد و تعدیل می‌شود.

۲- سپرده‌های تودیعی طرح باید تا پایان مدت قرارداد تسهیلات، با نرخ زمان افتتاح سپرده تمدید شوند.

۳- سپرده‌های تودیعی موضوع طرح مشمول سود قطعی پایان دوره نمی‌شوند.

۴- در صورت عدم بازپرداخت ۳ قسط متوالی نسبت به ابطال سپرده تودیعی و تسویه کل بدهی قبل از سررسید اقدام می‌شود (با اخذ سود قسط جاری و ۱۰% از فرع اقساط آتی).

تسهیلات آنی بانک تجارت

وات 1

تلگرام

نوشته های مشابه

‫۸۸ دیدگاه ها

  1. چرا شرایطی میگم آمریکا نیومده سراغتون استراتژی مالی ازتون یاد بگیره ۰ ……

  2. از رو اسمتون هم معلومه که شما تاجرین نه بانکدار یه بنگاه زدین فقط سر مردم بدبخت کلاه بذارین

  3. خداوکیلی مردم رو چی فرض کردنه پول بذاری اونم ۲۰ ماه فرضا ۸۵ درصدبگیری مگه کارگر چقدر حقوق میگیره بعدشم اگه ۱۰۰ میلیون وام بخوای بگیری باید حداقل ۳ نفر کارمند رسمی معرفی کنی و جوازکسب دار یه کارگر از کجا پیدا کنه این ضامن ها رو …

  4. واقعا متاسفم اسمش رو میراره وام من این وام گرفتم نه اینقدر با کمی دردسر ولی گرفتم.خب وامه دیگه.منتظریم بهمون سود بده بانک؟

  5. مگه اغانگفت درحکومت اسلام سودحرامه پس چرابانکهاش دارن سودازمردم میگرن الله اکبر خخخخخخ

  6. ببینید مگه شما هر وامی دید باید برید بگیرید. خب بانکه شرایطشو نوشته….سایت منتشر میکنه.شاید کسی بتونه استفاده کنه

  7. ببینید این وام بهتر پول نزول گرفتنه. من نزول گرفتم خونه خراب شد. یه مقدار وام تو سمنان گرفتم مشکا منو حل کرد خدا را شکر الان دارم بر میگردم به زندگی. خب کسی لازم نداره نگیره. بازم ممنون از سایت خوب شیراز که این مطلب را نوشت.

  8. بنظرمن مردم یه صندوق وام خونگی فامیلی یا دوستانه بذارن بهم کمک کنند این بانکها بدرد نمیخوره

  9. پیام منو لطفاً بزارید.خودم سانسورش کردم. دوستان اگه پیام من رو گذاشتن و دیدین لطفا اگه از سهام عدالت سر در میارین منو راهنمایی کنید.اسمم علیرضا هستش. ایمیلم alireza66mohamadian@gmail.com امروز و فردا هم اینجا و نگاه میکنم اگه میشه اینجا بگین من میخونم.ممنون

  10. ۸ساله از بانک ملی درخواست وام دادم اخرش بهم گفتن پروندت نیستش باید دوباره پرونده تشکیل بدی،ا دارن ۲۰۰ میلیار وام میدن اونم با یه ضامن اونوقت من ۸ساله دنباله یه وام ۲۰ ملیونیم که ۵تا ضامن کارمند میخواد،…

  11. مردم پولاتون روبیارین بدین به من قول میدم ازبانک تحارت بیشتربدم??

  12. آقا من حاضرم باهمین شرایط بدون بهره به خود بانک وام بدم بدون ضامن
    چی میشه که همچین فکری میکنین اخه
    اونی که این وامو طراحی کرده سیکل داره اصلا؟

  13. من این وام گرفتم با مبلغ کمتر…شرایطش بده ولی برای من خوب. والا فامیل به آدم قرض نمیده

  14. من از این بانک وام گرفتم. منو نجات داد. خدا را شکر الان زندگی بدی ندارم. بازم بانک صادرات

  15. بانک های خصوصی چندین سال این کار میکنند میخوان پول از دست مردم در بیارن سودش هم از مردم بگیرن دست تو جیب مردم کردن بدون گیر افتادن ..

  16. اینا دیگه کین از مردم میخوان وام بگیرن بعد میگن سودش روهم شما بدید بانکداری اسلامی که میگن دقیقا همینه

  17. سلام مگه سود در دین اسلام حرام نیس؟ پس چه مسلمانانی هستید شما؟اخه تا کی کلاهبرداری

  18. سلام مگه سود در دین اسلام حرام نیس؟ پس چه مسلمانانی هستید شما؟اخه تا کی کلاهبرداری

  19. دولت اسلامی بانکداری بدون ربا نرخ های بانکی خوب و پایین دیگه چی میخواین ؟؟؟؟
    البته سپرده بانکی در اغلب کشورها سود منفی داره یعنی اگه شما پولتون تو بان بمونه بانک ماهیانه حق نگهداری ازتون میگیره..

  20. مردم …. از خودشون بگیرن مایع بزارن به بهانه سود بعد به پول خودشون قسط بدن عجبا
    مردم اگه سیصد میلیون داشتن چرا بزارن بانک وام بگیرم میرم چند جعبه میوه میفروشن لااقل سودش بیشتره بدون قسط تازه ابروشم بیشتره

  21. سلام خیلی عالی لطف کنید بگید دیگه چه باید بدیم تا وام رو بگیریم لطفا خجالت نکشید هر چه بخواید میدیم ما که همه جوره در حال دادنیم اینم روش اگه هر چه بدبختی تویه این مملکت هست زیر سره همین بانک هاست الا برکت الاه….

  22. این جالبه واقعا فکر نکنید کسی این کارو نمیکنه …. هستش که واقعا این جور واما رو میگیرن طرف میاد پولش رو ۳ سال بلوکه میکنه سوده ۱۵ درصد میگیره و ی وام میگیره سوده ۷ درصد میده و خیلی هم با خودش میگه سود کرده ولی از طرفی به این فکر نمیکنه که الان شاید بتونه با ۳۰۰ میلیون ۱ متر زمین بگیره ولی ۳ سال دیگه ریالش بی ارزشتر میشه و ۳ سال بعد حتی نمیتونه ۳۰ سانتیمتر زمین بخره ولی خیلیا واقعا این وام رو میگیرن یکی از دوستامم این کارو کرد ….. چند سال پیش گرفت امسال تصویه کرد ریالش اونقدر از ارزش افتاده که مجبور شد ماشینش رو بفروشه برای مغازش جنس بخره درصورتی که۳ سال پیش میتونست با اون پول مغازش رو با جنس خفه کنه

  23. اینا دارن شوخی میکنن یا واقعا خودشونو مسخره کردن ۱۰۰ میلیون بدیم به بانک بعد ۶۰ میلیون وام بهمون بدن????دمتون گرم بابا چقد بانمکن اینا??

  24. س اگه راست میگیم بفکر مردم بدبخت باشید نه بگین وام ازدواج بازنشستگان میدیم ۲۵تومان ولی یکسال از عقد میگذره ده مرتبه ثبت نام کردیم میگن قرعه کشی نبردید خاک تو سر ما بشه با این دلخوشی ها خجالت داره

  25. گدایی از مردم میکنین اسمشو پرداخت وام میذارین،ژست بانکداری هم میگیرین

  26. با سلام. مال بیت المال را لطفا حدر ندهید. بانک ها عامل اصلی فساد مالی در کشور هستند.

    بانکها باید تعطیل باشند تا ملت توان مالی پیدا کنند این بر حسب تجربه ثابت شده

  27. سلام‌‌مت‌اگه‌پول‌داشتیم‌که‌وام‌نمیگرفتبم‌ولا‌که‌مردم‌سرکار‌میذارین‌چی‌فکر‌کردین‌در‌مورد‌مردم‌که‌ما‌به‌نون‌شب‌هم‌محتاج‌هستیم‌ای‌بابا‌نعی‌شما‌ار‌جای‌گرم‌بلند‌میشه

  28. واقعا خدا پدرت بیامرزه پول را پیش شما بگذاره وسه درصد. هم سود بده این اسمش تسهیلاته،،یا چه؟

  29. ۴۰۰ میلیون بزاری بانک بعد ۸۵ درصد موجودیت یعنی ۳۴۰تومن وام بگیری واقعا که

  30. اگر پول داشتیم که سپرده گذاری کنیم که نیاز به وام نداشتیم…مردم را چی فرض کردین،،خودتونین

  31. خوشم وام میدین پولمون بگیرین مسدود کنید تازه چند درصد هم وام بدین

  32. عالییییی یعنی داغووووووووووووووووووووووووونمون کردین ما رو با این وام هاتون

  33. پول مردم و میگیرن میدن به خودشون بعد بانک با پول خودت ازت سود میگیره….
    واقعا متاسفم از ماست که بر ماست…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا