شلوغی بیمارستان وکمبود پزشک متخصص در نورآباد ممسنی

کمبود پزشک متخصص و شلوغی بیمارستان نورآباد ممسنی یکی از مشکلات جدی مردم و رفع آن از مطالبات اصلی آنان است. به گزارش اول فارس از شیراز، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهرستان‌ها و روستاها پس از انقلاب و به ویژه در سال‌های اخیر جهش چشمگیری داشته است اما همچنان در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که سبب […]

کمبود پزشک متخصص و شلوغی بیمارستان نورآباد ممسنی یکی از مشکلات جدی مردم و رفع آن از مطالبات اصلی آنان است.

به گزارش اول فارس از شیراز، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهرستان‌ها و روستاها پس از انقلاب و به ویژه در سال‌های اخیر جهش چشمگیری داشته است اما همچنان در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که سبب گلایه مردم می‌شود. کمبود پزشک متخصص یکی از مطالبات مردم استان فارس در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک است.

شلوغی و کمبود متخصص در مرکز درمانی نورآباد 

مردم شهرستان ممسنی نیز از این امر مستثنی نشدند و برخورداری از پزشک متخصص را یکی از مطالبات خود می‌دانند. یکی از اهالی این شهرستان در تماس با خبرگزاری تسنیم می‌گوید: کمبود پزشک متخصص در بیمارستان ولی عصر نورآباد برای مردم مشکل به وجود آورده است.

به گفته این شهروند نورآبادی پزشکان متخصص در بیمارستان و درمانگاه آن هستند اما حجم زیاد مراجعه‌کننده مانع از برخورداری مناسب از خدمات تخصصی پزشکان می‌شود.

وی می‌گوید: پزشکان متخصص تنها در وقت اداری تعداد مشخصی بیمار را ویزیت می‌کنند اما اگر کسی در غیر وقت اداری نیاز به متخصص داشته باشد، نمی‌تواند و باید فردای آن روز مراجعه کند درصورتی که ممکن است شرایط اضطراری باشد.

پوشش دو شهرستان علت شلوغی و کمبود متخصص 

داوود ایوبی، فرماندار شهرستان ممسنی  ضمن تائید این موضوع می‌گوید: بیمارستان شهرستان ممسنی هم جمعیت این شهرستان و هم شهرستان همجوار رستم را تحت پوشش درمانی و پزشکی دارد و همین دلیل عامل شلوغی این بیمارستان است.

وی از افزایش ظرفیت این بیمارستان از ۹۶ تخت به ۱۳۹ تخت سخن می‌گوید اما به این نکته نیز اشاره می‌کند که با این وجود به لحاظ نیروی انسانی هنوز تامین نشده و نیاز است که نیروی بیشتری به بیمارستان اضافه شود.

فرماندار ممسنی از بازدید مسئولان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ظرفیت خدمات درمانی این شهرستان و وعده برای حل مشکلات خبر می‌دهد. به گفته ایوبی دانشگاه علوم پزشکی شیراز قول داده که در زمان توزیع نیروهای متخصص در آبان ماه تعداد متخصص بیشتری به این شهرستان اعزام شود.

همچنین وی از مشارکت بیشتر شهرستان در حوزه درمان سخن گفت که به موجب آن برای جلب رضایت پزشکان و همکاری بیشتر ۲ ماه از معوقات آنان نیز پرداخت شده است.

کلینیک تخصصی بیمارستان منتظر تامین تجهیزات 

ایوبی از شبانه‌روزی شدن ۲ مرکز سلامت در بخش‌های ماهور میلاتی و دشمن زیاری سخن گفت که می‌تواند تا حدودی حجم مراجعه به بیمارستان را کم کند که این موضوع در بخش ماهور در حال بررسی است و در بخش دشمن زیاری مراحل نهایی را طی می‌کند.

فرماندار ممسنی همچنین از تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان ولی‌عصر با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومان خبر می‌دهد تا دسترسی مردم نیز به متخصصان و خدمات تخصصی بهتر و آسانتر باشد که متاسفانه به دلیل عدم تجهیز هنوز قابل استفاده نیست.

به گفته وی تامین تجهیزات کلینیک نیاز به اعتبارات زیادی دارد که در این زمینه نیز با دانشگاه علوم پزشکی رایزنی شده تا مشکلات به وزارت بهداشت منعکس شود. امید است که در یکی دو ماه آینده با حضور وزیر بهداشت تجهیز شود.

برخورداری از خدمات درمانی، بهداشتی و پزشکی یکی از شاخصه‌های توسعه یک منطقه به حساب می‌آید. با توجه به اینکه شهرستان ممسنی یک مسیر عبوری و مسافرتی به حساب می‌آید و بسیاری از مسافران برای رفتن به جنوب کشور از این شهرستان می‌گذرند، برخورداری از خدمات تخصصی و بیمارستانی می‌تواند در کاهش آثار تلفات جاده‌ای نقش مهمی داشته باشد.

علاوه بر آن تا تکمیل بیمارستان شهر مصیری شهرستان رستم می‌تواند خدمات پزشکی را به مردم دو شهرستان استان فارس ارائه دهد.

مطالب مرتبط

واژگونی زانتیا در جاده بابامیدان _ یاسوج با ۳ مصدوم

کشف بمب به جا مانده از جنگ گُجستان در شهرستان رستم

آتش سوزی مهیب جنگل در «پشت کوه و تنگ میر خیرالله » استان فارس/مسئولان کجایند؟

نظرات