خبر اولخبرهای اجتماعی

فعلا به شیراز سفر نکنید/هفته دوم تعطیلات به شیراز بیائید

شیراز 21

ظرفیت اسکان مسافران نوروزی در شیراز تکمیل شده است، مسافران زمان سفر خود به این شهر را تغییر دهند.

به گزارش اول فارس، قائم‌مقام ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر فارس با اعلام این خبر گفت: ورود انبوه گردشگران و مسافران نوروزی به شیراز سبب شده تا ظرفیت اسکان این شهر تکمیل شود.

محمد فرخ‌زاده با بیان این که بیش از ۲۳ هزار تخت در هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، هتل‌های سنتی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مهمان‌پذیر‌های دارای مجوز برای اسکان مسافران در استان فارس پیش بینی شده است، افزود: دیشب این ظرفیت پاسخگوی انبوه مسافران نوروزی نبود و برای اسکان مسافران از تمام فضاهای پشتیبان شامل کلاس های مدارس، حسینه ها، سالن های ورزشی و خانه های مسافر استفاده شد.

او با بیان این که کمپ های شهرداری، ورزشگاه ها، مدارس چهار ناحیه آموزش و پرورش، و حرم مطهر علی بن حمزه هم دیشب به اسکان مسافران در شیراز اختصاص داده شده است، افزود: باتوجه به ازدحام جمعیت محدودیت اسکان در ۱۳ بوستان هم برداشته شد.

او گفت: علاوه بر مدارس و ورزشگاه ها، برای پذیرایی از گردشگران نوروزی امشب از ظرفیت نمایشگاه بین المللی فارس، مساجد و تکایا هم استفاده می شود.

قائم‌مقام ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر فارس، از مسافران خواست زمان مسافرت به شیراز و استان فارس را مدیریت کنند تا با مشکل اسکان مواجه نشوند.


مسافران برای سفر به شیراز حتما زمان‌بندی کنند

با توجه به حجم بالای مهمانان نوروزی در شیراز، لازم است مسافران برای سفر به فارس زمان بندی کنند.

سید موید محسن نژاد سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: با توجه به ورود انبوه گردشگران و مسافران نوروزی به استان، مسافرانی که قصد سفر به شهر شیراز را دارند برای بهرمندی بیشتر از فضای اقامتی و دسترسی بهتر به اماکن تاریخی و گردشگری سفر خود را به هفته دوم تعطیلات موکول کنند.

به گفته او، بیش از ۲۳ هزار تخت در هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، هتل‌های سنتی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مهمان‌پذیر‌های دارای مجوز برای اسکان مسافران در استان فارس پیش بینی شده است.

محسن‌نژاد گفت: در شهر شیراز برای اسکان اضطراری مسافران ۱۳ بوستان با ظرفیت سه هزار چادر و چهار کمپ اختصاصی نیز پیش‌بینی شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: زیباشهر، جنت، زهتاب‌زاده و نمایشگاه بین‌المللی با ظرفیت ۲۲۰ کانکس و ۲هزار چادر مسافرتی برا اسکان مهمانان نوروزی در نظر گرفته شده است.

دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر فارس در محل اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس در بولوار مدرس روبه‌روی ایستگاه قطار شهری فضیلت مستقر و آماده پاسخگویی به شکایات و خواسته‌های مسافر است.

گروه واتساپ اول فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا