معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد: صدور سند مالکیت برای اراضی کشاورزی صرفا برای هویتبخشی به زمین است و مجوزی برای تغییر کاربری نیست.
به گزارش اول فارس ، صفدر کشاورزی، معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در چهل و ششمین نشست قرارگاه مرکزی صدور اسناد، حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی گفت: تغییر کاربری اراضی، سازوکار خودش را دارد و با افرادی که تخلف انجام دهند، برخورد میشود.
وی درباره صدور سند مالکیت برای اراضی کشاورزی اظهار کرد: برای ۷۲۵ هزار و ۱۸۹ قطعه زمین کشاورزی تاکنون سند مالکیت ۶ دانگ صادر شده است.
وی افزود: از نظر تعداد قطعات، بیشترین آمار صدور سند متعلق به تهران با ۶۰ هزار و ۲۵ قطعه، آذربایجان غربی ۵۷ هزار و ۱۹۶ قطعه و آذربایجان شرقی با ۵۶ هزار و ۳۴۸ قطعه است.
کشاورزی تصریح کرد: از ۱۶ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۵۴۸ هکتار اراضی کشاورزی، ۷ میلیون و ۷۶۹ هزار و ۴۱۴ هکتار معادل ۴۷ درصد از این اراضی صاحب سند مالکیت شدهاند.
وی ادامه داد: به لحاظ مساحت استان یزد و خراسان رضوی هر یک با ۷۲ درصد، قم ۶۸ درصد، سیستان و بلوچستان ۶۴ درصد، خوزستان، اصفهان و سمنان هر یک با ۶۳ درصد دارای بیشترین میزان صدور سند مالکیت هستند.
معاون سازمان اسناد و املاک کشور گفت: با توجه به این که صدور سند مالکیت اراضی کشاورزی از وظایف مشترک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، وزارت جهادکشاورزی و سازمان امور اراضی کشور است، از این رو تعامل میان این دستگاهها بر روند کار مؤثر است و در استانهایی که تعامل بیشتری وجود داشته، رشد صدور سند، قابل توجه بوده است. منبع: مهر
علی
تاریخ : ۱۳ - اسفند - ۱۴۰۲
بله جهاد اون وقت از کجا به بهانه های واهی پول زور از کشاورز و صاحب زمین بگیرد جهاد مافیای بزرگ است که همچون هشت پا دست گذاشته روی این کار و از این طریقه از این قانون بالاترین سو استفاده را میکند
باهر
تاریخ : ۱۲ - اسفند - ۱۴۰۲
وقتی سند مالکبت رسمی به کشاورز داده شود و وی مالک و اختیار دار تام املاک خود شود از لحاظ قانونی می تواند هر کاری دوست داشت روی زمین خود انجام دهد و این یک اشتباه بزرگ هست که دولت و مجلس و قوه قضاییه مرتکب میشوند.
زمین های کشاورزی و جنگلها و مراتع و کلا محیط زیست باید متعلق به همه مردم و نسلهای اتی آنها باشد و یک نسل حق دخل و تصرف در آنها را نداشته باشد و اینها باید بصورت امانت و عاریه ای تحت اختیار کشاورزان قرار گیرد و سندها مشروط به عدم دخل و تصرف در آنها باشد و بدون کسب مجوز هیچ کاری جز کشاورزی انجام ندهند.کشاورز نباید احساس مالکیت داشته باشد.فقط باید بداند تا زمانی که روی زمین کشاورزی می کند الویت دارد و اگر به هر دلیل ناتوان باشد بایستی زمین را از او گرفت و به افراد واجد شرایط و توانمند واگذار کرد تا بتواند از ان محصولات اساسی مورد نیاز جامعه را کشت و برداشت نماید و تمام محیط زیست بایستی با پهباد و گروهای خاص و ناظر مورد پایش دایمی قرار گیرندتا بتوان این سرمایه عظیم و حیاتی وغیرقابل جایگزین برای همیشه وبرای نسلهای اتی بصورت امانت حفظ و نگهداری نمود.
حافظ
تاریخ : ۱۱ - اسفند - ۱۴۰۲
آمار رو خوب می دهند ولی در عمل هیچ
ناشناس
تاریخ : ۱۰ - اسفند - ۱۴۰۲
سلام مشهد که خیلی وضع اسناد خرابه و کسی پاسخگو نیس