ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات در زمان همه گیری کووید-۱۹ (کروناویروس جدید)
هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه میشود.
- ابتدا دست های خود را به مدت ۲۰ ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید.
- ابتدا از آب روان برای شستن میوه ها و سبزیها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوه ها کمک بگیرید.
- میوههای آسیب دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید.
- سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (۴ لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آبکشی کنید.
- سپس از مواد ضدعفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آنها موجود است استفاده کرده و سپس آبکشی کنید.
- ترجیحا از میوه هایی که قابل پوستکندن هستند استفاده کنید. پس از ضدعفونی پوست را دور بیندازید.
- این توصیه ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.
نظرات