خبر اولاستان فارس

طرح ایجاد ۳۰ روستابازار در استان فارس توسط تعاون روستایی‌ کلید خورد

احمدی زاده تعاون روستایی فارس

اخبار استان فارس : مدیرکل سازمان تعاون روستایی فارس از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۳۰ روستابازار در سال ۱۴۰۴ با هدف کاهش فاصله بین تولید و مصرف و حذف واسطه‌ها خبر داد.

سید احمد احمدی‌زاده در گفتگو اول فارس با اشاره به پتانسیل بالای استان فارس در بخش کشاورزی، ایجاد روستابازارها را از اولویت‌های این سازمان برشمرد و گفت: «با راه‌اندازی این بازارها، تولیدکنندگان می‌توانند محصولات خود را به‌طور مستقیم و با قیمت مناسب‌تر به مصرف‌کنندگان عرضه کنند.»

وی با بیان اینکه اخیراً یک روستابازار در شهرستان فراشبند راه‌اندازی شده است، افزود: «برای هر شهرستان یک روستابازار در نظر گرفته شده و تلاش می‌کنیم تا با حذف دلالان و واسطه‌ها، سود بیشتری نصیب کشاورزان و دامداران شود.»

احمدی‌زاده، معرفی توانمندی‌های روستائیان، دسترسی آسان به تولیدات، ثبات قیمت‌ها و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید را از دیگر مزایای این طرح عنوان کردو تاکید کرد برای موفقیت بیشتر این طرح، باید به چالش‌هایی مانند حمل و نقل محصولات، فصلی بودن برخی از محصولات و نیاز به حمایت‌های دولتی توجه کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا