آشپزی

طرزتهیه آدانا کباب ترکی با عطر و طعم دودی

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد آدانا کباب، بافت نرم و آبدار آن است که روی زغال یا گریل پخته می‌شود و با عطر و طعم دودی خود، هر کسی را جذب می‌کند.

طرزتهیه آدانا کباب

این کباب معمولاً با نان تازه، سبزیجات کبابی، پیاز سماق‌دار و دوغ سرو می‌شود و یک تجربه لذت‌بخش از طعم اصیل ترکیه‌ای را به شما هدیه می‌دهد. مواد تشکیل دهنده آدانا کباب به صورت زیر است:

مواد لازم 

گوشت چرخ‌کرده (ترجیحاً مخلوط گوسفند و گوساله): ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز دلمه‌ای یا فلفل قرمز ترکی: ۱ عدد بزرگ
فلفل سبز شیرین یا تند: ۱ عدد (بسته به سلیقه)
پیاز: ۱ عدد متوسط
سماق: ۲ حبه
زیره: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه آدانا کباب

مراحل پخت آدانا کباب

برای پخت این کباب خوشمزه این مراحل را طی کنید تا یک کباب خوشمزه را در آخر میل کنید.

مرحله اول

گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بزرگ قرار دهید. اگر از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، کباب آبدارتر خواهد شد.

مرحله دوم

پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را بسیار ریز خرد کنید یا با میکسر پوره کنید. سپس آن‌ها را به گوشت اضافه کنید.

مرحله سوم

پاپریکا، زیره، سماق، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید.

طرزتهیه آدانا کباب

مرحله چهارم

مخلوط را برای چند دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. سپس مواد را در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

مرحله پنجم 

بعد از استراحت، مواد را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و هر قسمت را دور یک سیخ فلزی بپوشانید. با دست آن را به صورت یکنواخت فشار دهید تا به سیخ بچسبد.

مرحله ششم

سیخ‌های کباب را روی زغال یا گریل داغ قرار دهید و به طور مداوم بچرخانید تا گوشت کاملاً پخته و برشته شود.

مرحله آخر

آدانا کباب را با نان لواش ، پیاز سماق‌زده، فلفل کبابی و گوجه‌فرنگی کبابی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا