ترشی بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی ها است که طرفداران بسیاری دارد.ترشی بادمجان دارای طرزتهیه های مختلف و متنوعی است اما در این بخش می خواهیم به شما راحت و سریع ترین دستور آن را آموزش دهیم پس تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.
مواد لازم:
بادمجان : ۱ کیلوگرم
کلم بنفش : ۳ لیوان
سیر : ۵ الی ۸ حبه
هویج : ۱۰ عدد
نمک : ۳ قاشق غذاخوری
سرکه : به میزان لازم
نعنا خشک : ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی فوری خوشمزه
۱-ابندا بادمجان ها را با سرکه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.
۲-سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.
۳-تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.
۴-دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.
۵-حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
۶-این ترشی در عرض ۱ روز آماده خوردن می شود.
نکاتی برای بهتر شدن طعم ترشی بادمجان
- در اضافه کردن نمک به ترشی دقت کنید، چون نمک بیش از حد طعم آنرا از بین میبرد.
- اضافه کردن میزان سیر یا فلفل کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
- این ترشی هر قدر بیشتر در یخچال بماند طعم نهایی آن بهتر میشود
- استفاده از هویج در این ترکیب دلخواه است
نظرات