طرزتهیه خورشت داوود پاشا غذای بسیار معروف ترکیه ای که حتما یکبار باید امتحانش کنید

برای خواندن دستور پخت خورشت داوود پاشا در ادامه با ما همراه باشید

خورشت داوود پاشا یکی از خورشت های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجون ما ایرانی ها دارد.

برای مشاهده دستور پخت خورشت داوود پاشا در ادامه با ما همراه باشید.

حورشت داوود پاشا
مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد متوسط
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش : ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی
زردچوبه و روغن : به مقدار کافی

خورشت داوود پاشا

دستور پخت خورشت داوود پاشا
مرحله اول
ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند. پس از اینکه گوشت چرخ کرده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از ان بر می داریم و به شکل گردو شکل می دهیم.

مرحله سوم
گوشت های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

مرحله چهارم
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت های قلقلی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.

مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت های قلقلی مغز پخت شوند.

مرحله ششم
حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

داوود پاشا با گوجه فرنگی
در برخی دستورها این خورش را با پوره گوجه فرنگی درست می کنند. برای این منظور ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ را به صورت پوره به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن گوجه فرنگی باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری اشته باشد.

مطالب مرتبط

طرز تهیه بال مرغ با طعمی دلپذیر و فوق العاده با ۳ روش متفاوت

راز ترش و لعابدار شدن خورشت کرفس چیست؟

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات