طرزتهیه سورمه کباب خوشمزه به روش سنتی
سورمه کباب یک غذای خوشمزه سنتی است که می تواند انتخاب عالی برای نهار یا شام شما باشد.
این کباب خوشمزه یک کباب اصیل ایرانی بوده که می توانید با رسپی ساده در این بخش آن را تهیه کنید. برای معطر کردن این کباب می توانید از مقدار سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سورمه کباب :
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
بادمجان: ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه زرد: ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد
فلفل دلمه یا فلفل سبز: ۱ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا، پودرسیر: به دلخواه
کره: ۳ قاشق غذا خوری
گوجه گیلاسی: ۸ عدد
طرز تهیه سورمه کباب :
ابتدا روی بادمجان ها با چاقو خط بیاندازید و با فلفل ها روی شعله گاز و روی توری یا شعله پخش کن کبابی کنید. اگر زغال داشتین چه بهتر.
پیازها را هم با سیر و ادویه ها سرخ کنید. سپس بادمجان های کبابی و فلفل ها را در ظرفی گذاشته و یک رزماری را آتش زده و خاموش کنید و در ظرف بگذارید تا عرق کند و پوستشون راحت جدا شود(استفاده از رزماری اختیاری است).
بعد روی تخته کار ساطوری کنید و به تابه برگردانید و پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه رو شعله ملایم قرار دهید، گوشت چرخ کرده را هم با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کنید و به اندازه از گردو بزرگتر جداکنید و در روغن سرخ کنید.
حالا مواد بادمجانی را در ظرف مناسب ریخته، کباب های سرخ شده را روی بادمجان ها چیده و چند گوجه گیلاسی و فلفل سبز کبابی روی مواد قرار دهید و در آخر کار کره آبشده داغ بریزید و با نان یا در کنار برنج سرو کنید. نوش جان…
نکات مهم جهت تهیه سورمه کباب:
برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیجات تازه مانند جعفری و پیازچه نیز در تهیه سورمه کباب استفاده کنید.
- برای اینکه کبابها خوشرنگتر شوند، میتوانید کمی زعفران دم کرده به مایه کباب اضافه کنید.
- اگر دوست دارید سورمه کباب شما تردتر شود، میتوانید بعد از سرخ کردن، آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه گریل کنید.
- برای تزیین سورمه کباب میتوانید از گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، زیتون و لیمو ترش استفاده کنید.
- همچنین میتوانید با استفاده از سسهای مختلف مانند سس انار یا سس ماست، طعم سورمه کباب را متنوعتر کنید.