![طرز تهیه مربا با صد کیلو اژدها توسط کشاورزان هندی(+فیلم) طرز تهیه مربا با صد کیلو اژدها توسط کشاورزان هندی(+فیلم)](https://avalfars.ir/wp-content/uploads/2024/04/Pitaya_cross_section_ed2-261x140.jpg)
توت سفید یکی از پرخاصیت ترین میوه ها است که دارای مواد معدنی بسیاری است.برای استفاده از خواص این میوه می توانید آن را بصورت مربا استفاده کنید.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربا توت سفید را به شما بیاموزیم.
مواد لازم تهیه مربا توت سفید:
توت سفید :۱ کیلوگرم
شکر :۷۵۰ گرم
آبلیمو :۱ قاشق غذاخوری
آب :۲ پیمانه
وانیل :۱/۲ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده :۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای توت سفید :
۱-ابتدا توت ها را به خوبی پاک کنید و دم آنها را بگیرید و سپس به آرامی بشویید و وقتی به خوبی تمیز شد آنها را درون یک ظرف لعابی یا تفلونی ریخته و سپس شکر و آب را اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا بپزد.
۲-حدود ۲۰ دقیقه بعد زعفران حل شده را به همراه مقداری وانیل اضافه کنید( می توانید به جای وانیل از مقداری دانه هل استفاده کنید) و اجازه دهید تا به خوبی بپزد و حدود ۳۰ الی ۶۰ دقیقه زمان لازم است تا به خوبی با حرارت کم بپزد.
۳-در دقایق انتهایی پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
۴-بعد از اینکه مربا سرد شد آن را درون ظرف های شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و در فصول پاییز و زمستان استفاده کنید.
فوت و فن تهیه مربای توت سفید
نکات تکمیلی در مورد مربای توت سفید
برخی خواص توت سفید
ضد درد، ضد پیری، ضد باکتری، ضد التهاب، آنتیاکسیدان، ضد تب، خنثیکننده رادیکالهای آزاد، ضد سرطان خون، ضد اسپاسم، معرق، ادرارآور، کاهشدهنده قند خون، پایینآورنده فشار خون، ملین، خلطآور، قارچکش، مسهل، شیرافزا، مسکن و کرمکش.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید