چاپ کد خبر: 145284
14 خرداد 1403

طرزتهیه کتلت مرغ خانگی با طعم فوق العاده خوشمزه و لذیذ

کتلت یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعم بسیار عالی دارد.کتلت انواع مختلفی دارد از جمله کتلت مرغ که طعم بسیار لذیذی دارد.در ادامه این مطلب نیز می خواهیم طرزتهیه یک کتلت مرغ خوشمزه را به شما بیاموزیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرزتهیه کتلت مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت مرغ : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه ای رنگی : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
کره : ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن : به مقدار کافی

طرزتهیه کتلت مرغ

مراحل پخت کتلت مرغ

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه ابتدا پیازها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و یا داخل خردکن می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم و آب آن ها را کاملا می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های مرغ (حتما از ترکیب ران و سینه با هم استفاده کنید تا چربی آن حالت چسبندگی به مرغ بدهد) را دو مرتبه چرخ می کنیم و یا در غذاساز می ریزیم و حالت چسبناک که شد داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط پیاز و سیر را به آن اضافه می کنیم. از هر فلفل دلمه ای رنگی ۱/۳ آن را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم که حدودا معادل ۲ قاشق غذاخوری می شود، سپس به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک روی مایه می ریزیم و با دست کاملا مواد را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند، سپس درب کاسه را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

سپس تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود و کره را داخل آن قرار می دهیم و کمی روغن نیز به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.

مرحله ششم 

کاسه محتوی کتلت را از داخل یخچال بیرون می آوریم و کتلت ها را به هر مدل که تمایل داریم کف دست به آن حالت می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم. البته می توانید از انواع قالب نیز استفاده کنید.

مرحله هفتم

زمانی که یک طرف کتلت ها به طور کامل سرخ شد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. می توانید زمانیکه کتلت ها را داخل تابه قرار دادید روی آن ها زعفران اسپره کنید تا خوش رنگ و طعم تر شوند.

مرحله هشتم

کتلت های مرغ را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با خیارشور،گوجه فرنگی،زیتون و…تزئین می کنیم.نوش جان

طرزتهیه کتلت مرغ

روش ترد شدن کتلت

برای چسبندگی بیشتر مواد کتلت می‌توان از ۲ قاشق آرد گندم استفاده کرد. برای ترد شدن کتلت‌ها همچنین می‌توانید از پودر سوخاری استفاده کنید. اما اگر دوست دارید راز خوشمزه شدن کتلت را بدانید حتما مطالب مرتبط با تهیه کتلت را در کتاب کاله بخوانید.

بهترین قسمت مرغ برای تهیه کتلت

برای مخلوط مرغ می‌توانید از نیمی از سینه و نیمی دیگر از ران مرغ استفاده کنید.

جلوگیری از وا رفتن کتلت

برای جلوگیری از افتادن کتلت مرغ، حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید. می‌توانید مقداری آرد هم به مواد اولیه اضافه کنید، چون در مواد اولیه آرد سوخاری ریخته شده است.

با کتلت مرغ چه سرو می‌شود؟

در کنار این غذا می‌توانید زیتون پرورده، خیار شور، ترشی سیر و دوغ ایرانی سرو کرد یا حتی آن را با برنج فوری همراه کنید و یک غذای کامل داشته باشید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار