“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.
مواد لازم برای آبگوشت بادمجان و کشک
- کشک ساییده:۱ پیمانه
- گوشت چرب با استخوان:۵۰۰ گرم
- نخود و لوبیا سفید:۲۰۰ گرم
- سیب زمینی پوست کنده:۱ عدد
- پیاز:یک عدد متوسط
- بادمجان قلمی:۸ عدد
- چغندر ورقه شده:۱ عدد
- خیار:۴ عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک
برای درست کردن آبگوشت بهتر است حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید .
بادمجان ها را هم پوست بگیرید و در آب نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجان ها گرفته شود و هم موقع سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و داخل آن گوشت ، پیاز و حبوبات خیس داده شده را به همراه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
بعد از اینکه گوشت پخت ، داخل آن سیب زمینی و کمی نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا سیب زمینی ها بپزند.
بعد از پخت سیب زمینی ها آبگوشت را از روی حرارت بردارید.(آب آبگوشت نباید کم باشد)
بادمجان ها را آز آب نمک خارج کنید و با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود و سپس آن را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
بعد داخل تابه ای ،چغندرها را بریزید و روی چغندرها بادمجان ها رابچینید و روی آنها کمی از آب گوشت را بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا چغندرها بپزند.
بعد از پخت چغندرها نیمی از آنها را با کشک و مقداری آبگوشت مخلوط کنید و بکوبید و داخل قابلمه آبگوشت بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم بماند.
بقیه بادمجانها و چغندرها را در ظرفی میچینیم و با خیار خرد شده تزیین میکنیم
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بادمجان و کشک
آبگوشت بادمجان و کشک جزو غذای محلی – کرمان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
آبگوشت بادمجان و کشک را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
نظرات