طرز تهیه آسان توپک شعریه بهروش مدرس معروف آشپزی
در این آموزش آشپزی اول فارس دستور العمل اختصاصی محدثه حقایقی استاد آشپزی شیرازی را برایتان منتشر می کنیم.
امیدواریم از تهیه و خوردن این غذا عالی لذت ببرید.
بانوان گرامی برای شرکت در کلاس های اختصاصی استاد محدثه حقایقی مدرس آشپزی و شیرینی پزی با شیرینی جات و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز می توانند با تلفن ۰۹۱۷۹۹۹۲۸۸۷ هماهنگی نمایند.
عضو پیج آموزش آشپزی محدثه حقایقی شوید
طرز تهیه توپک پنیری شعریه
- آرد نول ۴ پیمانه
- ماست سون ۱ پیمانه
- آب ولرم ۱ پیمانه
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
دستور ویژه استاد محدثه حقایقی برای تهیه توپک شعریه خوشمزه
ابتدا شیر خشک و شکر و مایه خمیر و بکینگ پودر و نمک باهم مخلوط کرده سپس روغن و ماست و آب اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه ،بعد آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم.
وقتی خمیر یکدست شد باید یک ساعت استراحت کنه
بعد به چونه های کوچک اندازه گردو میزنیم
وسطش کمی پنیر گذاشته و در شیر مایع زده و سپس در رشتههای شعریه که از قبل خرد کرده ایم میزنیم و در روغن سرخ کردنی با حرارت ملایم سرخ کرده در پایان با شیر عسلی شیرین کرده و تزیین میکنیم.
طعم این شیرینی به یاد ماندنی است و بافتش نرم و رویه ی شعریه بهش طعم خوبی میده درست کنید و در کنار خانواده و عزیزانتون لذت ببرید.
عضو پیج آموزش آشپزی محدثه حقایقی شوید