«بادمجان کباب» یکی از خوشمزهترین غذاهای شمالی است که هم در گیلان و هم مازندران طبخ میشود.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد مورد نیاز :
بادمجان قلمی متوسط : ۴ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه : به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخکرده : ۱۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده : به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان کباب
در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن بادمجان کباب با گوشت چرخکرده آشنا شوید.
مرحله اول؛
در اولین مرحله از طرز تهیه بادمجان کباب باید بادمجانها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس یک برش عمودی روی بادمجانها ایجاد کنید و مقداری نمک روی آنها بریزید تا تلخی بادمجان خارج شود. بعد از ۱ ساعت میتوانید بادمجانها را بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از دستور پخت بادمجان کباب گیلانی باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بادمجانها را به نوبت در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله سوم
پیاز را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که پیاز سبک شد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه میتوانید زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب انار و سیر رنده شده را اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید. بعد از این که گوشت سرخ شد، شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید شکم بادمجان را با مواد گوشتی پر کنید. یک ماهیتابه را چرب کنید و بادمجانها را در ماهیتابه بچینید. در یک ظرف آب و رب انار را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس این سس را به ماهیتابه اضافه کنید. شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید بادمجان کباب شما برای ۲۰ دقیقه بجوشد و آماده شود.
نظرات