• 08 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 153061

طرز تهیه بلدرچین شکم پر خوشمزه و مجلسی با رب انار

بلدرچین شکم پر علاوه بر خوشمزگی خواص زیادی نسبت به گوشت سایر پرندگان دارد و برای بزرگسالان به خصوص کودکان مفید است.

بلدرچین شکم پر را می توانید در فر یا اینکه در قابلمه تهیه کنید و یا می توانید آن را گریل کنید. امروز در این مقاله بلدرچین شکم پر خوشمزه و مجلسی با رب انار در فر را با یک سس مخصوص بسیار خوشمزه به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

بلدرچین : ۴ عدد
پیاز : ۳ عدد
سیر : ۱ بوته
آب لیمو : ۲ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : ۱ ق غذا خوری
گردو : ۳ ق غذا خوری
سبزیجات معطر : ۴۰۰ گرم
رب انار : ۲ ق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، دارچین : به مقدار لازم

طرز تهیه بلدرچین شکم پر

طرز تهیه بلدرچین شکم پر

مرحله اول

ابتدا باید بلدرچین ها را مزه دار کنیم برای مزه دار کردن بلدرچین آن را داخل یک ظرف گذاشته و ۱ پیاز را خلالی پوست کنید و با ۳ حبه سیر پوست گرفته و آبلیمو به بلدرچین اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط و به همراه زعفران به بلدرچین بزنید و خوب ماساژ دهید تا بلدرچین با تمام مواد خوب مخلوط و مزه دار شود سپس بلدرچین را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود اگر می خواهید برای مهمونی تهیه کنید بهتر است از شب قبل مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

داخل یک تابه یک پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس ۳ حبه سیر را رنده ریز بزنید و اضافه کنید تا عطر سیر خارج شود گردوها را به همراه رب انار و سبزیجات معطر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یکدست مخلوط شوند در انتها ادویه ها را به همراه کمی دارچین اضافه کنید.

مرحله شوم

بلدرچین های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و از مواد مرینت شده جدا کنید سپس از مواد شکم پر در شکم بلدرچین بریزید و آن را با نخ و سوزن یا خلال دندون فیکس کنید و پاهای بلدرچین را به هم ببندید و روی بلدرچین ها را با کمی کره ذوب شده به همراه کمی زعفران رومال کنید.

مرحله چهارم

داخل یک تابه ۱ پیاز دیگر را خرد کنید و تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس ۲ حبه سیر را اضافه کنید و به همراه ادویه ها و رب گوجه فرنگی تفت دهید و مقداری آب داخل سس ریخته تا به جوش بیاد.

مرجله پنجم

بلدرچین های شکم پر را داخل سس قرار دهید و ظرف را داخل فر بگذارید و دما را ۱۸۰ درجه و زمان ۴۰ تنظیم کنید تا بلدرچین ها خوب پخته شوند سپس گریل را روشن کنید تا سطح گوشت بلدرچین هم طلایی شود. بلدرچین ها را بعد از پخت به همراه سس آن سرو کنید. نوش جان

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات