در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
کیک اسفنجی : ۱ عدد
پودر ژله : ۲ بسته
خامه فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
پودر کاستارد : ۶۰ گرم
شکر : ۱۲۰ گرم
شیر : ۵۰۰ میلی لیتر
کره : ۵۰ گرم
میوه و یا کمپوت میوه : به میزان لازم
مارمالاد : به میزان لازم
طرز تهیه
برای آماده کردن دسر ترایفل میوه و ژله ای، طرز تهیه مرحله به مرحله زیر را با دقت دنبال کنید.
مرحله اول :
ابتدا کیک را از وسط نصف کرده و روی یک لایه آن مارمالاد و یا خامه فرم گرفته بزنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و در ادامه کیک را به برش های مربع مربع تبدیل کنید و کف ظرف موردنظرتان بچینید.
مرحله دوم :
پودر ژله را به با یک لیوان آب داغ و نصف لیوان آب سرد هم بزنید و اجازه دهید تا در یخچال بگیرد. پس از گرفتن ژله آن را روی کیک هایتان بریزید و بگذارید تا دوباره در یخچال بگیرد.
مرحله سوم :
پودر کاستارد را به همراه شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. شیر را به پودر کاستارد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا بجوشد و غلیظ شود.
مرحله چهارم :
مواد را از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
مرحله پنجم :
کرم خنک شده را روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید.
مرحله ششم :
میوه های تازه را خرد کرده و روی کاستارد بچینید. برای زیبایی کار می توانید دور تا دور ظرف را میوه های برش زده بچینید و یا از سس شکلات استفاده کنید.
مرحله هفتم :
خامه فرم گرفته شده را روی میوه ها بریزید و دوباره میوه روی آن بگذارید.دسر ترایفل سریع و خوشمزه خانگی شما حاضر است؛ نوش جان.
نظرات