آشپزی

طرز تهیه ترایفل میوه ای با ژله،یک دسر خوشمزه و راحت خانگی

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم

کیک  اسفنجی : ۱ عدد
پودر ژله : ۲ بسته
خامه فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
پودر کاستارد : ۶۰ گرم
شکر : ۱۲۰ گرم
شیر : ۵۰۰ میلی لیتر
کره : ۵۰ گرم
میوه و یا کمپوت میوه : به میزان لازم
مارمالاد : به میزان لازم

طرز تهیه ترایفل میوه ای

طرز تهیه 

برای آماده کردن دسر ترایفل میوه و ژله ای، طرز تهیه مرحله به مرحله زیر را با دقت دنبال کنید.

مرحله اول : 

ابتدا کیک را از وسط نصف کرده و روی یک لایه آن مارمالاد و یا خامه فرم گرفته بزنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و در ادامه کیک را به برش های مربع مربع تبدیل کنید و کف ظرف موردنظرتان بچینید.

مرحله دوم : 

پودر ژله را به با یک لیوان آب داغ و نصف لیوان آب سرد هم بزنید و اجازه دهید تا در یخچال بگیرد. پس از گرفتن ژله آن را روی کیک هایتان بریزید و بگذارید تا دوباره در یخچال بگیرد.

مرحله سوم : 

پودر کاستارد را به همراه شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. شیر را به پودر کاستارد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا بجوشد و غلیظ شود.

مرحله چهارم : 

مواد را از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.

مرحله پنجم : 

کرم خنک شده را روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید.

مرحله ششم : 

میوه های تازه را خرد کرده و روی کاستارد بچینید. برای زیبایی کار می توانید دور تا دور ظرف را میوه های برش زده بچینید و یا از سس شکلات استفاده کنید.

مرحله هفتم : 

خامه فرم گرفته شده را روی میوه ها بریزید و دوباره میوه روی آن بگذارید.دسر ترایفل سریع و خوشمزه خانگی شما حاضر است؛ نوش جان.

شیوه تمیز کردن جالباسی چوبی،پلاستیکی و پارچه ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا