ترشی انبه یکی از خوشمزه ترین چاشنی های سنتی در بسیاری از کشورها مانند ایران و هند است.این ترشی در کنار وعده های غذایی طعم بسیار خوشمزه ای دارد.علاوه بر طعم آن این ترشی دارای خواص بسیاری برای سلامت بدن است.در این مطلب طرزتهیه ترشی انبه و نکات خوشمزه شدن آن را آورده ایم همچنین خواص این ترشی برای سلامتی را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
خواص ترشی انبه برای سلامتی:
تقویت ایمنی بدن
خواص تقویت کننده ایمنی ترشی انبه اثبات شده است. ترشی ها در صورت مصرف متعادل به بدن کمک می کنند تا مواد مغذی لازم را برای حفظ سلامت بدن به دست آورد. انبه همچنین حاوی عناصر مهمی مانند ویتامین های B، مس، فولات و ویتامین E است که همگی تقویت کننده های قوی سیستم ایمنی هستند.
حفظ پوست و مو
ترشیهای انبه سرشار از ویتامین C هستند و بهعنوان یک چاشنی عالی برای بهبود سلامت پوست و مو شناخته می شوند. ویتامین C به تولید کلاژن بیشتر که به پاکسازی عمیق و حفظ روشنی و لطافت پوست کمک می کند.
کمک به هضم غذا
ترشی انبه حاوی مقدار زیادی فیبر است. حرکات منظم روده را تقویت می کند و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند. آنزیم های موجود در این ترشی به تجزیه پروتئین در بدن و محافظت در برابر مشکلات گوارشی کمک می کند.
خواص ترشی انبه
آیا از خواص انبه یا ترشی آن اطلاع دارید؟ اگر نه! توصیه می کنیم ادامه این مطلب را از دست ندهید. طبق تحقیقات اخیر، انبه ویتامین C بیشتری نسبت به سیب، موز، لیمو و پرتقال دارد. محتوای ویتامین C موجود در انبه در درمان اختلالات خونی عالی است. کسانی که عادت به مصرف مرکبات ندارند، می توانند انبه را به صورت خام مصرف کرده یا آن را به غذای خودشان اضافه کنند و به صورت پخته، میل نمایند.
آنتی اکسیدان بالا
شیشه ترشی انبه می تواند به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که منجر به پیری می شود کمک کند. محتوای آنتی اکسیدانی ترشی انبه از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند. از آنجایی که انبه خام بدون پختن ترشی می شود، این ترشی حاوی آنتی اکسیدان بالایی است.
مواد مغذی فراوان
انبه سرشار از ویتامین های C و K و همچنین فیبر است. علاوه بر این، ادویه به کار برده شده در ترشی انبه، خواص غذایی خوبی دارد.
متعادل ساختن فشار خون
ترشی انبه منبع منیزیم و پتاسیم است که به حفظ تعادل فشار خون کمک می کند. مواد شیمیایی مفید موجود در این ترشی می تواند به جلوگیری از فشار خون بالا و حمایت از سلامت قلب کمک کند.
تنظیم کننده سلامت چشم
انبه شامل لوتئین، زآگزانتین و ویتامین A است که اعتقاد بر این است که به بینایی کمک می کند. آنتی اکسیدان های قوی موجود در این ترشی به بهبود بینایی کمک می کند و حتی ممکن است به جلوگیری از اختلالات چشمی مرتبط با افزایش سن کمک کند.
کمک به کاهش وزن
ترشی انبه، زمانی که در حد اعتدال مصرف شود، ممکن است به کاهش وزن کمک کند. این ترشی دارای مواد شیمیایی گیاهی چربی سوز است. سطح بالای فیبر غذایی این ترشی دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد. همچنین معده شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند. در نتیجه، یک ترشی خوش طعم می تواند به کاهش وزن شما کمک کند در حالی که از این ترشی خوش طعم لذت می برید و برای جلوگیری از چاقی اقدام نمایید.
جلوگیری از کم آبی بدن (مانع از دست رفتن بیش از حد آب از بدن می شود و با ترشح بیشتر بزاق، تشنگی شما را رفع میکند) درمان اختلالات گوارشی و کمک به بازیابی عملکرد صحیح روده، دادن انرژی فراوان، محافظت از کبد با افزایش اسیدهای صفراوی و تمیز کردن روده ها با زدایش هر گونه عفونت باکتریایی و بهبود سلامت هورمونی و همچنین کمک به مشکلات گوارشی و یبوست برخی دیگر از خواص ترشی انبه هستند.
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سبز: ۱ کیلو
نمک : ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه : ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز : نصف قاشق غذا خوری
ادویه ترشی : ۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفید : مقداری
طرز تهیه ترشی انبه
نکات مهم و راز خوشمزه شدن ترشی انبه
نظرات خود را برای ما ارسال کنید