آشپزی

طرز تهیه ترشی بندری بوشهر؛با مزه ای عالی و تند

ترشی بندری طعمی تند دارد و از انواع ادویه‌های مخصوص جنوب ایران مانند تخم گشنیز، زیره، و فلفل قرمز به دست می‌آید.

طرز تهیه ترشی بندری بوشهر

این ترشی با استفاده از سبزیجات تازه و موادی مانند تمر هندی که به آن طعمی ترش و دلچسب می‌دهد، خاص و متمایز از دیگر ترشی‌هاست.

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری خانگی

بادمجان: ۲ عدد
خیار: ۲۰۰ گرم
گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
گل کلم: ۱ عدد
سیر: ۱۰۰ گرم
کرفس: ۲۰۰ گرم
فلفل تند: ۱۰۰ گرم
هویج: ۵۰۰ گرم
ادویه کاری، گشنیز، گلپر، سیاه دانه، نمک: به مقدار لازم
سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بندری خانگی

برای درست کردن یک ترشی بندری خوشمزه، به صورت زیر عمل کنید.

  • پخت بادمجان: بادمجان‌ها را با پوست و سرکه ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس صاف کنید.
  • پخت سبزیجات: سبزیجات خردشده را در آب گوجه و سرکه بجوشانید.
  • سرد کردن: مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شوند.
  • افزودن ادویه و بادمجان: بادمجان و ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کنید.
  • زمان دهی: پس از ۱۰ روز، ترشی آماده می‌شود. آن را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی بندری بوشهر

مواد لازم ترشی بندری با تمر هندی

برای درست کردن ترشی بندری با تمر هندی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

بادمجان: ۴ عدد
رب انار ترش: ۱ لیوان
تمر هندی: یک بسته
خیار: ۳ عدد
موسیر: ۵۰ گرم
آب گوجه فرنگی غلیظ: یک لیوان
کرفس: ۳۲ شاخه
گل کلم: ۱ کیلو
فلفل سبز ریز: ۵۰ گرم
سیب زمینی ترشی: نیم کیلو
گوجه فرنگی کال: ۵ عدد
هویج: ۳ عدد
سیر: یک بوته
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون): یک لیوان
ادویه ترشی: یک تا دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه ترشی بندری با تمر هندی

طرز تهیه ترشی بندری با گوجه به شرح زیر است.

  • پخت فلفل: فلفل‌ها را با سرکه و نمک بجوشانید.
  • آماده‌سازی تمر هندی: تمر هندی را با سرکه مخلوط کرده و صاف کنید.
  • خرد کردن سبزیجات: گوجه، هویج، سیب‌زمینی، خیار، سیر و کرفس را ریز خرد کنید.
  • آماده‌سازی موسیر: موسیر خشک را خیس کرده و ریشه‌ها را جدا کنید.
  • افزودن سبزیجات: سبزی‌های معطر را با بقیه مواد مخلوط کنید.
  • پخت بادمجان: بادمجان‌ها را با سرکه بجوشانید و به مواد اضافه کنید.
  • افزودن ادویه و رب انار: ادویه، رب انار، آب گوجه و تمر هندی را به مخلوط اضافه کنید.
  • اضافه کردن سرکه: سرکه را تا پوشاندن مواد اضافه کرده و نمک را تنظیم کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا