ترشی پیاز یکی از بهترین و خوشمزه ترین ترشی ها است که سریع و بدون دردسر می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه ترشی پیاز با نکات ریز و درشت آن چون ادویه ترشی پیاز، بهترین نوع پیاز برای ترشی، راه حل جلوگیری از کپک زدن ترشی پیاز و…را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز
پیاز ریز : ۲۰ عدد
سیر : ۴ حبه
نعناع خشک : ۱ قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
شکر : نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یا قرمز : به اندازه کافی
طرز تهیه ترشی پیاز
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست گرفته و بشویید و اجازه دهید پیازها کاملا خشک شوند.سیرها را پوست بگیرید و خشک کنید.پیازها را به همراه سیر، نعناع خشک داخل ظرف شیشه ای بریزید.
مرحله دوم
سرکه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بگذارید داغ شود.سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید.
مرحله سوم
اجازه دهید سرکه به دمای محیط برسد سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه بریزید.مقدار سرکه باید حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد.درب شیشه را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد شیشه نشود.
مرحله چهارم
شیشه ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.پس از آماده شدن ترشی آنرا در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی
- بهترین نوع پیاز برای ترشی پیاز قرمزاست.
- تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.
- اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند.
- پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم ببندید.
- در فرایند تهیه ترشی پیازاستفاده از سبزیجات معطر مانند جعفری یا ادویههای خاصی مانند دانههای گلپر و سیاه دانه میتواند گزینهای جذاب باشد.
- استفاده از جعفری در ترشی پیاز به زیبایی ظاهری و هم تنوع طعمی را به محصول نهایی میافزاید.
- برای تغییر رنگ ترشی از رنگ لبو یا پودر لبو یا همان چغندر قرمز استفاده کنید.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .
نظرات