این غذا طعم و مزه خاصی دارد و بسیار دلپذیر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری خوشمزه آرژانتینی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم جوجه کباب
سینه مرغ بدون پوست : ۲ عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سیخ فلزی یا چوبی : به مقدار لازم
مواد لازم سس
جعفری خرد شده : یک دوم پیمانه
گشنیز خرد شده : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : یک دوم پیمانه
سرکه قرمز : یک چهارم پیمانه
سیر : ۳ حبه
آویشن خشک : ۱ قاشق غذاخوری
زیره : یک دوم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده : یک چهارم قاشق غذاخوری
نمک : یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری
مرحله اول
در ابتدا سس جوجه کباب چمیچوری را درست می کنیم برای این کار جعفری و گشنیز را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم در ظرفی ریخته و به آن روغن زیتون، سرکه قرمز، سیر خرد شده می افزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله آویشن خشک، زیره، فلفل قرمز خرد شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می نماییم و کناری می گذاریم، سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.
مرحله سوم
برای خوش طعم شدن مرغ دو تا چهار قاشق از سس را به مواد اضافه می کنیم و روی مرغ را می پوشانیم تا طعم دار شود بهتر است مرغ یک ساعت استراحت کند تا خوب مزه دار شود.
مرحله چهارم
در انتها با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مرغ ها را مزه دار می نماییم، سپس فر را روشن می کنیم تا برای ۱۵ دقیقه گرم شود کف سینی فر یک توری فلزی بگذارید تا کباب ها به کف سینی نچسبد.
مرحله پنجم
اگر بدون توری جوجه کباب را بگذارید آب می اندازد و گریل نمی شود تکه های مرغ را به سیخ بزنید و داخل فر قرار دهید بعد از حدود ده دقیقه که روی کباب برشته شد پشت و رو کنید.
مرحله ششم
چون یک طرف کباب ها پخته است برای طرف مقابل فقط پنج دقیقه کافی است وقتی جوجه کباب پخته شده از فر خارج نمایید و در کنار پلو سرو کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببریید. نوش جان.
نظرات