گزارش اول فارس / حلوا از دسر های معروف ایرانی و پرطرفدار است که در این مطلب طرز تهیه حلوا شیرازی را آموزش خواهیم داد.
چی لازم دارم:
آرد برنج اعلا ۱پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران ۲/۱ پیمانه(حل شده)
روغن ۲/۱ پیمانه
خلال پسته و خلال بادام به اندازه کافی
چطور بپزم:
آرد برنج را کمی بو داده رنگ آرد نباید برگردد می گذاریم سرد شود.
۲پیمانه آب و ۲ پیمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز گذاشته تا جوش بیاید.
آرد برنج را داخل یک پیمانه گلاب ریخته و حل می کنیم.
آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم می کنیم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ریخته
و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد جذب آب و شکر شود
روغن داخل حلوا ریخته و هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود
و در ظرف مناسب ریخته با قاشق مدل می دهیم و خلال پسته و بادام را روی آن تزئین می کنیم.