آشپزی ایرانی ، غذای محلی ایرانی

طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی

آشپزی ایرانی | غذای محلی مازندرانی:  مرغ ترش یکی از خورشت‌های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه‌ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مطلب طرز تهیه خورشت […]

آشپزی ایرانی | غذای محلی مازندرانی:  مرغ ترش یکی از خورشت‌های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه‌ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مطلب طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

مواد لازم

  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی‌های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه، اوجی)
  • ۱/۲ پیمانه گردو آسیاب شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری رب انار
  • نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
  • رب انار: به مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

طرز تهیه

برای تهیه این خورشت لذیذ شمالی ابتدا همه‌ی سطوح مرغ رو به نمک و زرچوبه آغشته کنین و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

تا مرغ داره سرخ میشه سبزی‌های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درش بیارین و بعد پیاز خرد شده یا رنده شده رو داخل همون روغن سرخ کنین تا طلایی بشه؛ و بعد رب انار رو اضافه کنین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

رب انارو پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گردو آسیاب شده رو هم بریزین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

حالا گردو رو هم کمی تفت بدین و بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

مواد رو با هم مخلوط کرده و بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

حالا حدود یکو نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه کرده و موادو با هم مخلوط کنین و مرغ‌های سرخ شده رو هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببنیدن و اجازه بدین تا برای نیم الی ۱ ساعت بپزه.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

بعد از گذشت این مدت خورشت جا میوفته و تنگ آب میشه.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

حالا خورشت خوشمزه شما آماده نوش جون کردنه …

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

مطالب مرتبط

راز ترش و لعابدار شدن خورشت کرفس چیست؟

ترفندهای کلیدی برای لیز و سفت نشدن خورشت بامیه

طرز پخت خورشت دروغگو ، غذای کاملا گیاهی سنتی استان گیلان

نظرات