طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

خورش کرفس مجلسی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این خورش به دلیل فیبر بالایی که دارد، یک غذای مفید محسوب می‌شود. اگر دستور پخت خورش کرفس به درستی رعایت شود و غذا خوب جا بیفتد، به یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی تبدیل می‌شود. خورش کرفس را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت […]

خورش کرفس مجلسی 2

خورش کرفس مجلسی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این خورش به دلیل فیبر بالایی که دارد، یک غذای مفید محسوب می‌شود. اگر دستور پخت خورش کرفس به درستی رعایت شود و غذا خوب جا بیفتد، به یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی تبدیل می‌شود. خورش کرفس را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد. خورش کرفس با مرغ طرفداران خود را دارد و بسیار سریع تهیه می‌شود.

در این قسمت از آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با لوبیا و گوشت را به شما آموزش دهیم. البته لوبیا جزو مواد اصلی این خورش نیست و اگر بخواهید می‌توانید آن را حذف کنید.

مواد لازم برای خورش کرفس

کرفس: یک دسته کامل (به همراه برگ)

سبزی قورمه سرخ شده: ۱ قشق غذاخوری

جعفری: ۲۰۰ گرم

نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری

گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم

لوبیا چیتی: نصف پیمانه

پیاز: ۳ عدد

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه و ادویه گوشت به میزان لازم

خورش کرفس مجلسی 3

طرز تهیه خورش کرفس

۱.پیازها را به صورت نگینی و ریز خرد و سپس سرخ کنید تا به رنگ عسلی در بیایند. گوشت را با پیاز عسلی تفت دهید تا جایی که گوشت تغییر رنگ دهد.

خورش کرفس مجلسی 4

۲.بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد، زردچوبه و ادویه خورش را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

خورش کرفس مجلسی 5

۳.تا اندازه‌ای که آب روی گوشت‌ها را بگیرد، در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت خوب پخته شود

۴.آب لوبیا‌‌ها که از شب قبل خیس خورده‌اند را عوض کنید و اجازه دهید که با آب جدید بپزند

خورش کرفس مجلسی 1

۵.جعفری تازه را تفت دهید و بعد سبزی قورمه سرخ شده را به آن اضافه کنید. در آخر نعنای خشک را به آن‌ها اضافه و شعله را خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

نکته: می‌توانید ابتدا برگ کرفس را به همراه جعفری تازه سرخ و سپس سبزی قورمه و نعنا را اضافه کنید

خورش کرفس مجلسی 6

۶.وقتی گوشت کاملا پخت، کرفس و دیگر سبزیجات سرخ شده را به آن اضافه کنید

خورش کرفس مجلسی 7

۷.در یک تابه‌ی دیگر رب گوجه فرنگی و رب انار را با کمی روغن تفت دهید.

خورش کرفس مجلسی 8

۸.لوبیای پخته را آبکش و به همراه رب گوجه فرنگی و رب انار به خورش اضافه کنید. نمک خورش را در این مرحله تنظیم کنید. در صورتی که خورش غلیظ شده بود، می‌توانید به آن کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.

نکته: لوبیا جزو مواد اصلی این خورش نیست و می‌توانید آن را از خورش حذف کنید.

خورش کرفس مجلسی 9

مطالب مرتبط

برای درست کردن « آلبالو پلو قالبی » سه رنگ باید چکار کنیم؟

روش درست کردن لوبیا پلو غذا‌ی سنتی و مشهور شیرازی ها

این خانم جنوبی استاد مجرب آشپزی در شیراز است

نظرات