دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند.
دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.
دسر به یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد و میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. این دسر لطیف و خوشمزه از ترکیب میوه به با آب انار، شکر، نشاسته، هل و… تهیه میشود و بسیار زیبا و مجلسی است.
اگر دوست دارید این دسر فوقالعاده را همراه با ما در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب اول فارس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر به
به کوچک: ۳ عدد
آب انار: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
آب سرد: ۲ لیوان
هل: سه عدد
نشاسته گل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر به
برای درست کردن این دسر به خوشمزه ابتدا بهها را پوست و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هسته و جای هستهها را با چاقو دربیاورید. پوست به را کف ماهی تابه نچسب بریزید و بهها را روی پوسته به بچینید. تخمهای به و هل را داخل ماهی تابه بریزید.
حالا شکر و آب انار را روی به بریزید. نشاسته گل و آب سرد را با هم حل کنید و داخل ماهی تابه بریزید. حالا درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا به بپزد و شیره دسر لعاب بیندازد.
حالا دسر به خوشمزه ما آماده سرو است.
دسر را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید، نوش جان. میتوانید این دسر را همراه با بستنی وانیلی و یا خامه سرو کنید.
نکات مهم دسر به
میوه به یکی از میوههای خوشبو و بهشتی است که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و دارای خواص بیشماری برای بدن است. به سرشار از ویتامین A، B و املاح آهکی است؛ همچنین به دارای مقادیر قابل توجهی از پروتئید، گلوسید و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و آرامش اعصاب مفید است. در ایران به در استانهای فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید میشود. برای تهیه دسر به بهتر است از بههای سالم، بدون لکه و زدگی استفاده کنید.منبع:فرارو
نظرات