طرز تهیه روغن دنبه بدون بو
پس از شستن دنبهها، آنها را خرد و چرخ کنید. سیب و سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. همه مواد را درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز، هل، ماست و سرکه را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. دنبههای آب شده را با ملاقه جدا کنید و درون ظرف دیگری بریزید. بسته به حجم مواد ممکن است فرایند تهیه روغن دنبه چهار الی پنج ساعت طول بکشد. در طول این مدت هود یا تهویه آشپزخانه را روشن بگذارید.
بعد از آب شدن تمام دنبهها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد آن را درون صافی پلاستیکی یا پارچهای بریزید. با این کار روغنی یکدست و بدون مواد تهنشین شونده خواهید داشت. ظرفی مناسب و دربدار انتخاب کنید و دنبه آب شده را درون آن بریزید. ظرف شما میتواند پلاستیکی یا شیشهای باشد. چند ساعت صبر کنید تا روغن دنبه به دمای محیط برسد. سپس درب ظرف را محکم ببندید و دنبه را در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای تهیه روغن دنبه بدون بو
- استفاده از سرکه و ماست به شفاف شدن روغن دنبه کمک میکند.
- از برگ بو، رزماری، پوست پرتقال، چوب دارچین یا هل برای از بین بردن بوی نامطبوع دنبه استفاده کنید.
- برای بهتر شدن طعم روغن دنبه میتوانید از هویج نیز استفاده کنید.
- برای این که چرخ کردن دنبهها آسان باشد، میتوانید آنها را یکساعت درون فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
- از تفالههای سالم دنبه میتوانید در تهیه نان محلی یا خورشت و آبگوشت استفاده کنید.
سخن آخر
دنبه از روغنهای پر کاربرد در تهیه انواع غذا است. تهیه این روغن آسان است و تنها با داشتن مقداری دنبه، ادویههای خوشعطر و مقداری ماست میتوانید این روغن را در منزل تهیه کنید. از روغن دنبه بدون بو علاوهبر تهیه غذا میتوان در درمان دردهای مفصلی و کمردرد استفاده کرد.
سوالات متداول
کالری روغن دنبه چقدر است؟
تقریبا هر ۱۰۰ گرم روغن دنبه، ۹۰۰ کالری دارد.
طبع روغن دنبه چیست؟
روغن دنبه طبعی گرم و مرطوب دارد.
خواص روغن دنبه چیست؟
روغن دنبه تاثیر بسیاری در تقویت حافظه، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت سیستم گوارشی بدن دارد.
نظرات