در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه رولت مرغ خوشمزه ی مجلسی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه رولت مرغ
سینه مرغ : ۱ عدد
پیاز رنده شده :۱ عدد درشت
روغن زیتون :۲ ق غ
هویج :۲ عدد
سبزی خرد شده شامل (گشنیز ، شوید ، ترخون ، جعفری ، ریحان) :۶ ق غ
آبلیمو :۵ لیوان
آب گوجه فرنگی :۲ لیوان
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه :به میزان لازم
دارچین :به میزان دلخواه
دستور پخت رولت مرغ
مرحله اول:
برای درست کردن رولت مرغ ابتدا سینه مرغ را با کارد از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون اینکه آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط با کارد باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود.
مخلوطی از نمک ، فلفل ها ، زردچوبه ، روغن زیتون ، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت ۶ تا ۷ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
مرحله دوم:
در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخارپز کنید.
مرحله سوم:
بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون پوشیدن شده باشد.بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.
مرحله چهارم:
سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.
مرحله پنجم:
سینه مرغ رول شده را در ظرف مورد نظر پخت قرار دهید و با آب گوجه فرنگی و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.وقتی رولت ها پخت ، آنها را در ظرف میچینیم و نخ آن را باز میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و در ظرف سرو می چینیم.
نظرات