آشپزی

طرز تهیه زنجبیل پلو زعفرانی خوش طعم و عطر

طرزتهیه زنجبیل پلو

اگر علاقه مند به آشپزی های خانگی هستید، در این قسمت با طرز تهیه زنجبیل پلو زعفرانی آشنا می شوید. این پلو طعم و عطر خوشمزه ای دارد.

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
مرغ یا گوشت: ۵۰۰ گرم (اختیاری)
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش: ۱/۴ پیمانه
دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرزتهیه زنجبیل پلو

طرز تهیه زنجبیل پلو:

مرحله اول:

برنج را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.اگر می‌خواهید از مرغ یا گوشت استفاده کنید، آن را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بپزید و سپس ریش ریش کنید.

مرحله دوم:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مرحله سوم:

مرغ یا گوشت ریش ریش شده، زعفران دم کرده، کشمش، دارچین و بقیه ادویه‌ها را به پیاز و زنجبیل اضافه کرده و کمی تفت دهید.برنج را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم:

مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.

نکات مهم برای تهیه زنجبیل پلو:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از زرشک نیز در زنجبیل پلو استفاده کنید.
  • اگر از زنجبیل تازه استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • برای تزیین زنجبیل پلو می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای مرغ یا گوشت از قارچ استفاده کنید.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا