• 11 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 153276

طرز تهیه شامی لپه با مرغ ساده و فوری

اگر گوشت قرمز دوست ندارید می‌توانید شامی را با مرغ درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه شامی لپه با مرغ را نیز به شما بیاموزیم.

مواد لازم :

لپه : ۱.۵ پیمانه
سینه مرغ : ¼ یک سینه مرغ
تخم مرغ : ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
برگ بو : ۱ عدد
روغن مایع : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه شامی لپه با مرغ

طرز تهیه:

مرحله اول

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.سینه مرغ را به‌همراه یک عدد پیاز، ۲ حبه سیر، برگ بو، کمی نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و به اندازه کافی آب اضافه کنید. اجازه دهید مرغ به‌طور کامل بپزد. پس از پخت، مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.

مرحله دوم

لپه خیس خورده را همراه با یک عدد پیاز، کمی نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و به اندازه‌ی کافی آب اضافه کنید.سیب زمینی را نیز پوست گرفته و به‌همراه آب بپزید تا نرم شود.

مرحله سوم

لپه پخته شده را همراه با پیاز پخته شده در غذاساز ریخته و کاملا میکس کنید تا یکدست شود. سیب زمینی پخته شده را نیز رنده کنید و به همراه مرغ ریش ریش شده، لپه میکس شده،

مرحله چهارم

تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه در ظرفی مناسب مخلوط کنید تا یکدست شود.مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مایه شامی خودش را بگیرد.سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته، در دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات