این شربت می تواند یک گزینه عالی برای پذیرایی مهمانان باشد.در ادامه این مطلب با ما باشید تا طرز تهیه این شربت خوشمزه را بیاموزید.
مواد لازم شربت توت فرنگی
توت فرنگی : نیم کیلو
شکر : ۴۰۰ گرم
طرز تهیه شربت توت فرنگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه شربت توت فرنگی با مربا ابتدا توت فرنگیها را خوب بشویید و خرد کنید بعد توت فرنگیهای خرد شده را به همراه شکر به یک قابلمه متوسط اضافه کنید.
مرحله دوم
شروع به هم زدن کنید و توت فرنگیها را روی حرارت متوسط بپزید. شکر بلافاصله شروع به بیرون کشیدن آب از توت فرنگی میکند و یک شربت ایجاد میکند.اجازه دهید توت فرنگیها روی حرارت متوسط تا متوسط به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد یا تا زمانی که توت فرنگیها شکسته و شکل خود را از دست بدهند و شربت به غلظت دلخواه شما برسد. به خاطر داشته باشید که شربت با سرد شدن بیشتر غلیظ میشود.
مرحله سوم
مربا را از روی حرارت بردارید و یکچهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل و یکهشتم قاشق چایخوری نمک را هم اضافه کنید. میتوانید شربت خود را همانطور که است با تکههای توتفرنگی در آن استفاده کنید یا آن را از طریق یک صافی مش سیمی ریز صاف کنید تا شربتی شفاف و صاف درست کنید و باقی را به عنوان مربای توت فرنگی استفاده کنید.
نکات مهم
۱-تهیه شربت توت فرنگی از مربای توت فرنگی یک تیر است با دو نشان که کار سادهای هم است اما باید نکات و فوتوفنهای آن را خوب رعایت کنید.
۲-شربت توت فرنگی خود را تا سه هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. آن را با قاشق روی تمام غذاهای تابستانی مورد علاقه خود بریزید!
۳-به جای اینکه توت فرنگیهای پخته شده را از شربت را دور بریزید، از آنها برای روی بستنی، وافل یا هم زدن آنها در ماست صبحگاهی خود استفاده کنید.
۴-فشار دادن روی توتها برای استخراج بیشترین شربت ممکن از نظر کمیت عالی است، اما میتواند نتیجه نهایی را کمی کدرتر کند. بنابراین بسته به این که میخواهید رنگ شربتتان چه رنگی باشد، میتوانید کمی مخلوط را له کنید یا نکنید. البته سوای این برداشتن کف حاصل از پخت توت فرنگی هم میتواند به شفافتر شدن شربت توت فرنگی کمک کند.
نظرات