طرز تهیه شیش کباب لذیذ

شیش کباب یک غذای مخصوص خاورمیانه ای است که در ترکیه و لبنان سرو می شود. پایه این غذا گوشت است که باید به صورت تکه های مربعی باشد. سایر موادی که به سیخ کشیده می شوند می توانند طبق سلیقه شما تغییر کنند. فلفل کبابی و پیاز و گوجه و هویج و بادمجان را می توانید همراه با این […]

آموزش تهیه شیش کباب - غذالند

شیش کباب یک غذای مخصوص خاورمیانه ای است که در ترکیه و لبنان سرو می شود. پایه این غذا گوشت است که باید به صورت تکه های مربعی باشد. سایر موادی که به سیخ کشیده می شوند می توانند طبق سلیقه شما تغییر کنند. فلفل کبابی و پیاز و گوجه و هویج و بادمجان را می توانید همراه با این گوشت ها به سیخ کشیده و کباب کنید. این کباب به خاطر رنگ های شاد و متنوع جذابیت ظاهری بسیار زیادی دارد.

شیش کبابی لبنانی را نیز می توانید به صورت زیر آماده کنید:
اول از همه پیازها را نگینی خرد کنید. نصف پیازچه ها را در غذاساز بریزید و به صورت کاملا ریز خرد کنید. سپس آن ها را آبکش کرده و اجازه بدهید تا کاملا آبشان گرفته شود.
سیر و زنجفیل را پوست گرفته و برش دهید. فلفل سبزها را همراه سیر و زنجفیل در غذاساز ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود. پیازهایی که ریز خرد کرده ایم را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید چاشنی های مورد علاقه تان را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید. این هم از دستور پخت شیش کباب لبنانی که خیلی با همتای ترکیش متفاوت بود. اما به راحتی تهیه می شود و بسیار هم خوشمزه است.

از انواع دیگر کباب می توان به : کباب بلغاری ،کباب لبنانی ، آدانا کباب و کباب کوبیده اشاره کرد.

  • گوشت راسته یا فیله گوساله: ۱ کیلو
  • پیاز ریز سفید:۳۰۰گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۳ عدد
  • ماست پرچرب:۲۰۰ گرم
  • آب لیمو :۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز:۱۲ عدد
  • پیاز رنده شده :۲ قاشق سوپخوری
  • زعفران :یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • سیر :۲ حبه
  • روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
  • نعنا تازه :۵۰ گرم
  • نمک:به مقدار کافی

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    ابتدا زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و داخل ماست بریزید.

  •  مرحله ۲

    پیاز رنده شده، سیر خورد شده، فلفل کوبیده، نعنا، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

  •  مرحله ۳

    گوشت های بریده شده به شکل مکعب های کوچک ۱۰ تا ۱۲ ساعتی را در مایه ماست بخوابانید.

  •  مرحله ۴

    پیازها را پوست کنده، فلفل های دلمه ای را هم تکه تکه بریده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگی و پیاز را یک در میان به سیخ بکشید.

  •  مرحله ۵

    روی حرارت ملایم و یکنواخت، گوشتها را کباب کنید.

  •  مرحله ۶

    کبابها را در دیس کشیده و روی آن کمی نمک پاشیده و کمی کره روی آنها قرار دهید.

مطالب مرتبط

دستگیری چند شکارچی بیرحم حین خوردن کبک های بیچاره

طرز تهیه کباب وزیری به روش سنتی در خانه

دستور تهیه کباب مرغ کنجدی بسیار خوش طعم و متفاوت

نظرات