چاپ      کد خبر: 115921
14 تیر 1402

طرز تهیه غذای خوشمزه و متفاوت مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

اگر می‌خواهید در میهمانی‌هایتان یک غذای متفاوت و خوشمزه درست کنید که در خاطر تمام میهمان‌ها بماند ما به شما طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی را پیشنها می‌دهیم.

 اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ طعم دار

مواد لازممقدار
زعفران ساییده شده۱ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه۳ عدد
سرکه سفیدنصف پیمانه
روغن زیتوننصف پیمانه
سیر کامل۱ عدد
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق غذاخوری
ادویه بهارات۳ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیلبه مقدار دلخواه
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
سس خردل۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن۱ قاشق غذاخوری
نمک۲ قاشق غذاخوری
آبنصف پیمانه
مرغ تکه شده۳۵ تکه
آرد و نمک و لیمو ورقه شدهبرای مرغ ها

طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

طرز تهیه

اول از همه چاشنی را آماده می‌کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم؛ می‌توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم. آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. سپس سیرها را رنده یا له کرده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می‌کنیم. بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می‌کنیم.

دو قاشق غذاخوری نمک را هم می‌ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است. در مرحله بعد؛ مرغ‌ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می‌غلتانیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.

وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می‌غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ‌ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می‌گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ‌ها خوشمزه‌تر خواهد شد.

بعد از این که مرغ‌ها طعم‌دار شدند، باید آنها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می‌گذاریم و تکه‌های مرغ را روی آن می‌چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می‌ریزیم. داخل سینی آب نمی‌ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.

روی ظرف فویل می‌گذاریم. دمای فر باید ۲۴۰ درجه باشد و مرغ‌ها به مدت ۱.۵ ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه‌ای رنگ شود، فویل را برداشته و چند دقیقه‌ای می گذاریم تا گریل شود.

به گزارش اول فارس، این مرغ طعم‌دار تهیه شده در فر را می‌توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کرد.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار