در این مطلب با ۳ طرز تهیه این مربای خوشمزه و مقوی آشنا می شوید.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
روش ۱ : مربای شیر وانیلی
برای تهیه مربای شیروانیلی به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم
شیر پرچرب : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۱ عدد کوچک
طرز تهیه مربای شیروانیلی
- شیر را در قابلمه بریزید.
- کره، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.
- مواد مربا را حدود ۱ ساعت و نیم هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.
- مراقب باشید تا شیر سر نرود.
- بعد از غلیظ شدن و کاراملی شدن مربا، آن را در یک شیشه بریزید.
- مربا را درون یخچال قرار دهید.
روش ۲:مربای شیر زعفرانی
برای تهیه مربای شیرزعفرانی به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم
شیر پرچرب : ۱ لیتر
زعفران دم کرده : ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ کیلو گرم
طرز تهیه مربای شیرزعفرانی
- در یک قابلمه شیر را بریزید.
- شکر را به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید.
- مرتب مربا را هم بزنید تا چند ساعت بجوشد و قوام بیاید.
- مربا را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مناسب بریزید.
روش ۳: مربای شیر به روش اسپانیایی
برای تهیه مربای شیراسپانیایی به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم
شیر پرچرب : ۱ کیلو
شکر : ۱ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای شیراسپانیایی
- شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- شیر و شکر را هم بزنید.
- پس از جوشیدن شیر، بیکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
- بعد از ۴۵ دقیقه مربا به قوام رسیده و رنگ آن زرد می شود.
- پس از رسیدن مربای شیر به قوام مورد نظر، شعله گاز را خاموش کنید.
- بعد از خنک شدن مربای شیر را در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید.
نکات مهم تهیه مربای شیر
۱-برای تهیه مربای شیر میتوانید از شیر گیاهی استفاده کنید.
2-برای تهیه مربای شیر میتوانید از شکر قهوه ای استفاده کنید.
3-از مربای شیر می توانید برای صبحانه یا برای مزه دار کردن انواع دسر و شیرینی، انواع قهوه و نوشیدنیهای گرم استفاده کنید.
4-مربای شیر را مدام هم بزنید تا سر نرود.
5-مربای شیر را پس از سرد شدن درون ظروف شیشه ای قرار داده و در جای خنک نگهداری کنید.
نظرات