طرز تهیه مربا با صد کیلو اژدها توسط کشاورزان هندی(+فیلم)

(ویدئو) نحوه پخت و تهیه مربا با ۱۰۰ کیلو میوه اژدها توسط روستانشینان هندی را ببینید میوه اژدها (دیگر نام‌ها: پیتایا، پیتاهایا، هو لونگ گو، گلابی توت فرنگی، نانتیکافروت، یا تان لانگ) به میوه چند نوع کاکتوس گفته می‌شود. این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و نیز در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اوکیناوا (ژاپن)، فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود و در فلسطینی‌ها و به طور کشت […]

(ویدئو) نحوه پخت و تهیه مربا با ۱۰۰ کیلو میوه اژدها توسط روستانشینان هندی را ببینید

میوه اژدها (دیگر نام‌ها: پیتایا، پیتاهایا، هو لونگ گو، گلابی توت فرنگی، نانتیکافروت، یا تان لانگ) به میوه چند نوع کاکتوس گفته می‌شود. این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و نیز در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اوکیناوا (ژاپن)، فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود و در فلسطینی‌ها و به طور کشت گلخانه ای در طارم زنجان نیز موجود است. میوه اژدها تنها در شب شکوفه می‌کند، شکوفه‌های آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده می‌شوند.

Pitaya cross section ed2

ویژگی

درختی که این میوه از آن به وجود می‌آید پیتایا نام دارد که ۳۰ تا ۵۰ روز بعد از شکوفه دادن میوه می‌دهد و در بعضی حالات ۵ تا ۶ بار در سال میوه می‌دهد. این میوه در پنج رنگ وجود دارد که بسیار آبدار هستند و هر رنگ طعم و مزه مخصوص به خود را دارد. دانه‌های درون این میوه مانند سیاه دانه هستند و از کاشت و پرورش آن‌ها می‌توان درخت جدیدی به وجود آورد. از میوه این درخت مربا و شربت هم درست می‌کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد. این میوه در صورت خراب شدن همانند موز و سایر میوه‌های گرمسیری ابتدا لکه‌های قهوه‌ای پیدا کرده و سپس سیاه می‌شود.

رنگ‌های میوه

این میوه در ۶ رنگ وجود دارد:

  1. رنگ میوه سفید با پوسته قرمز
  2. رنگ میوه قرمز با پوسته قرمز
  3. رنگ میوه سفید با پوسته زرد (کمیاب)
  4. رنگ میوه صورتی با پوست قرمز
  5. رنگ میوه سفید با پوست صورتی
  6. رنگ میوه قهوه‌ای با پوست سفید (بسیار کمیاب)

خواص درمانی

میوه اژدها دارای انواع ویتامینها است و در جلوگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت مؤثر است. همچنین سرشار از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون می‌شود. مصرف دائم آن می‌تواند آسم و سرفه‌های شدید را بهبود دهد و دارای آنتی‌اکسیدان قابل توجهی است.

مطالب مرتبط

دلیل اصلی کپک زدن مربا + راهکار جلوگیری

طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی با ۳ روش متفاوت

۳ روش طرز تهیه مربا بالنگ تازه و خوشمزه + نکات کلیدی

نظرات