قیمه بوشهری یکی از خوشمزه ترین قیمه ها می باشد که رقیب سرسخت قیمه با سیب زمینی می باشد این غذا در جنوب ایران و کشورهای عربی تهیه می شود جالب است بدانید در هر استان پخت قیمه با تغییراتی تهیه می شود ولی در بوشهر بیشتر این قیمه با شکر پلو تهیه می شود ولی دلخواه است می توانید با پلو ساده یا زعفرانی نیز میل کنید این قیمه بعد از پخت کمی کوبیده می شود و طعم و مزه آن بی نظیر است.
یکی از مهم ترین اصول تهیه خورش قیمه بوشهری این است که در پایان پخت کشدار شود. شما با رعایت یک نکته بسیار ساده می توانید یک خورش غلیظ و کشدار داشته باشید و آن نکته این است که گوشت و لپه را به وسیله گوشتکوب برقی یا میکسر کاملا پوره کنید.
ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخش گرفته شود. سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود سپس پوست بگیرید و رنده بزنید.
ابتدا یکی از پیازهای دستور را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شد گوشت را اضافه کنید و کمی گوشت را تفت داده در ادامه ۲ لیوان آب بریزید تا روی گوشت را بگیرید سپس درب قابلمه را بسته و بگذارید ابتدا جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید تا گوشت پخته و نرم شود اگر عجله دارید می توانید داخل زودپز مراحل را انجام دهید بعد از پخت گوشت استخوان ها را جدا کنید و گوشت را ریش ریش کنید.
نخود را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و یک پیاز رنده شده به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و نخودها پخته و نرم شوند سپس بعد از پخت به کمک گوشتکوب یا ته یک استکان خوب بکوبید تا نخود سالم باقی نماند.
نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و گوشت ریش ریش شده را به همراه ادویه ها و گلاب و زعفران و سیب زمینی رنده شده و پیاز داغ روی حرارت بگذارید. در تابه دیگر رب را با کمی روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود آن را به مواد قیمه اضافه کنید و هم بزنید تا قیمه کشدار شود و آب اضافی آن کشیده و خورش کاملا غلیظ شود برنج را به جوش بیاورید و کمی زنده تر از همیشه بردارید و لابه لا شکر و زعفران بریزید و بگذارید تا دم بکشد سپس به همراه قیمه بوشهری میل کنید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید