آشپزی

طرز تهیه میگو کنجدی خوشمزه و متفاوت

فقط با یکبار درست کردن میگو کنجدی به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه شما در لیست غذاهای انتخابی‌ تان قرار خواهد گرفت.

این غذای خوشمزه را می توانید در کنار برنج، نودل یا سبزیجات تفت داده شده مانند نخود سبز سرو نمایید.

مواد لازم:

میگوی پاک‌شده : ۵۵۰ گرم
سس سویا : ۴ قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز : ۴ قاشق غذاخوری
کنجد : ¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی : کمی برای سرخ کردن

طرز تهیه:

میگوها را تمیز کنید. اگر میگوهایتان بزرگ باشد ۲۴ عدد میگو حدودا ۵۵۰ گرم می‌شود.

در هر سیخ چوبی به ارتفاع ۱۵ سانتی متر، ۳ عدد میگو قرار دهید. اگر میگوها بزرگ هستند باید هم سر و هم دم آنها را در سیخ بکنید ولی اگر کوچک هستند می‌توانید تعداد بیشتری میگو را در یک سیخ بکنید.

سپس در یک کاسه گود سس سویا و سرکه را با هم مخلوط نمایید و کنجد را در یک بشقاب جدا بریزید.هر سیخ چوبی را ابتدا در مخلوط سرکه بزنید و بعد در کنجد بغلتانید.

در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس هر سمت از سیخ‌های میگو را تقریباً به مدت ۳ دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ میگوها طلایی شود. آنها را در بشقابی قرار دهید.

بقیه مخلوط سرکه و سویا سس را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. (حدود ۱۵ ثانیه) و بعد  سس آماده شده را روی میگوها بریزید و آنها را سرو کنید.

اشتراک گذاری