چاپ کد خبر: 111977
27 اردیبهشت 1402

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

نوتلا برندی تجاری از شکلات فندقی است. نوتلا که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید می‌شود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفی شد. دستور ساخت نوتلا پیش از آن در یکی دیگر از محصولات فررو که در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود، استفاده شده بود و سپس گسترش و تغییر یافته بود. امروزه نوتلا در بیش از ۷۵ کشور از جمله ایران مصرف می‌شود.

شروع داستان نوتلا از سال ۱۸۰۶ میلادی زده شد، پیش از شروع جنگ‌های ناپلئون. منشأ این ترکیب شامل کاکائو و فندق به ناپلئون منتسب است. محاصره قاره ای ناپلئون باعث شد که تجارت فرانسه مختل شود. بعد از این محاصره، ارتباط فرانسه با ایتالیا (استان پیامونته) قطع شد. پیامونته در آن دوره یکی از مرغوب‌ترین انواع شکلات در جهان را تولید می‌کرد و به همین دلیل، قیمت شکلات سر به فلک کشید. در این زمان، تورینو که در مرکز پیامونته قرار دارد، مشکل را حل کرد و با ترکیب فندق با کاکائو، ماده ای بسیار خوشمزه ساختند. جالب اینجاست که این ماده به وفور یافت می‌شد.

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

نوتلا از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان است که می‌توان آن را برای صبحانه و میان‌وعده خورد یا اینکه برای درست کردن دسر از آن استفاده کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه نوتلا خانگی را به شما آموزش دهیم.

شکلات صبحانه خانگی نوتلا یکی از صبحانه های مقوی و پرخاصیت است که می توانید آن را در خانه و به سادگی تهیه کنید، در این مطلب به شما می آموزیم چطور نوتلا خانگی تهیه کنید.

این نوتلا خانگی کاملا نرم و لطیف و کرمی و فندقی و خوشمزه هست. پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه شکلات صبحانه (نوتلا) خانگی

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه خانگی

روغن مایع گیاهی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
پودر شیر خشک ۲ قاشق چای خوری
فندق ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری
شیر سرد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

روش تهیه شکلات صبحانه در منزل :

اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندق ها رو توی سینی فر ریخته و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد شن.

 

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

حالا فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

حالا بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید. پس تصویری که مشاهده میکنید محصول یک لیوان فندق و دو قاشق روغنه.

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار
در این مرحله عسل رو اضافه میکنیم.در اینجا فقط یک قاشق عسل اضافه شده (اگه عسل رو توی قاشقی که توش روغن ریخته بودید بریزید دیگه عسل به قاشق نمیچسبه).

و کاکائو و شیر خشک (اگه شیر نیدو در دسترس ندارید حذفش کنید. اضافه کردن شیر خشک یک انتخاب شخصیه).

حالا شروع میکنیم به میکس کردن. کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید.

مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید.

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

دلیل اینکه شیر سرد اضافه میکنیم اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم.

و دیگه نوتلای ما آماده است.

طرز تهیه نوتلا خانگی سالم، خوشمزه و پرطرفدار

نکات تهیه نوتلا خانگی :

غلظتش رو به راحتی میتونید کنترل کنید. با اضافه کردن روغن و یا شیر.
اگر مایل هستید که نوتلا رو خارج از یخچال نگه دارید بهتره شیر سرد رو حذف کنید و فقط با روغن مایع رقیقش کنید.

دلیل اضافه کردن پودر شیر خشک هم همینه. چون هم رنگ نوتلا روشن میشه هم اینکه مشکل فساد لبنیات رو نداره.
اگر هم دوست ندارید خیلی با اضافه کردن روغن چربش کنید میتونید به جای شیر گاو از شیر بادام استفاده کنید.
این نوتلا دو هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگهداریه.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار