منشا این غذا در منطقه لاتزیو ایتالیا، به ویژه در اطراف رم است. اعتقاد بر این است که ریشههای اصلی این غذا به اواسط قرن بیستم باز میگردد، زمانی که آشپزهای محلی ایتالیایی شروع به ترکیب مواد محلی مانند گوجه فرنگی، سیر و روغن زیتون کردند که با حرارت فلفل قرمز یک غذای خوش طعم و تند را ایجاد میکرد … در طول سالها، پاستا آرابیتا به یک غذای محبوب در سراسر جهان تبدیل شد.
مواد اولیه تهیه پاستا آرابیتا
در جدول زیر میتوانید مواد لازم برای طرز تهیه پاستا آرابیاتا را مشاهده کنید:
روغن زیتون فوق بکر : دو قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : ۵ عدد
سس گوجه فرنگی : یک بطری
فلفل قرمز خرد شده : یک یا دو قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک : یک قاشق چایخوری
شکر نیشکر یا شکر سفید : یک قاشق چایخوری
نمک دریا، به مزه : به مقدار لازم
پاستا پنه : یک بسته بزرگ
پارمزان گردو : (اختیاری)
گردو، برشته یا خام : یک فنجان
مخمر تغذیهای : ۱.۴ فنجان
خمیر میسو سفید : یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه پاستا آرابیتا
طرز تهیه پاستا آرابیاتا طبق مراحل زیر است:
روغن زیتون را در قابلمهای روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده و مقداری فلفل قرمز را اضافه کنید. تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سیر کمی طلایی شود.
سس گوجه فرنگی را هم بزنید. بقیه تکههای فلفل قرمز خرد شده، پونه کوهی خشک و شکر را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.
سس را روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را کمی باز بگذارید و با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که قرمز تیره شود بجوشانید. سس را با نمک مزه دار کنید
پاستا را طبق دستور بسته در آب با نمک زیاد بجوشانید. خوب آبکشی کنید. پاستا داغ را با نیمی از سس آرابیاتا مخلوط کنید. به میزان دلخواه سس اضافه کنید تا نسبت سس به پاستا دلخواه خود را بدست آورید.
پارمزان گردو را آماده کنید. گردو، مخمر مغذی و پاستا میزو را در غذاساز بریزید. این مرحله اختیاری است.
طبق دستورالعمل بسته بندی، پاستا را آل دنته یا تا زمانی که سفت شود برای بهترین بافت بپزید. این کار از مخلوط شدن پاستا با سس جلوگیری میکند.
مراقب باشید هنگام تفت دادن سیر نسوزد که باعث تلخ شدن سس میشود. روی حرارت متوسط تفت دهید تا قهوهای طلایی شود و مرتب هم بزنید.
با مقدار کمی فلفل قرمز خرد شده شروع کنید و مقدار بیشتری را بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
اجازه دهید سس و پاستا حداقل ۲۰ دقیقه بجوشد. این کار به بهبود طعمها کمک میکند تا طعمی غنیتر، عمیقتر و بافت ضخیمتر ایجاد شود.
قبل از سرو، ظرف را با کمی ریحان تازه یا جعفری و پارمزان گردو تزئین کنید. نوش جان!
ترفندهای تهیه پاستا آرابیتا به سبک ایتالیایی
از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید. انتخاب مواد باکیفیت میتواند تفاوت زیادی ایجاد کند. یک روغن زیتون فوق بکر خوب انتخاب کنید، از سیر تازه استفاده کنید و از یک سس گوجه فرنگی مناسب بهره ببرید. آب ماکارونی را نمک بزنید. این امر طعم خود ماکارونی را افزایش میدهد و باعث ایجاد بافت لطیف ماکارونی میشود. در ادامه به ترفندهای تهیه، تزیین و نگهداری پاستا آرابیتا به سبک ایتالیایی اشاره میکنیم:
- سبزیجات اضافی مانند قارچ، کلم بروکلی، راب یا کلم پیچ را تفت دهید تا یک سس دلچسب با ارزش غذایی را به پاستای خود اضافی داشته باشید.
- برای داشتن بافت گوشتی لذیذ، طعم و پروتئین اضافی، گوشت چرخ کرده را به چاستا اضافه کنید.
- برای افزودن یک پیچ و تاب معطر و علفی، گیاهان تازه مانند ریحان، رزماری، آویشن یا جعفری را در پایان پخت به سس اضافه کنید.
- یک مقدار خامه نارگیل یا شیر وگان مورد نظر خود را در انتهای پخت به سس اضافه کنید تا یک سس کرمی خوشمزه داشته باشید.
- برای اینکه این غذا بیشتر پنیری شود، دستور پارمزان گردو یا پنیر وگان رنده شده را قبل از سرو به پاستا اضافه کنید.
- پاستا پخته شده را با کمی روغن زیتون بریزید تا نچسبد و در ظرف در بسته در یخچال تا ۳ روز نگهداری کنید.
- سس اضافی را به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید و تا ۳ ماه نگهداری کنید.
کلام آخر
با یادگیری طرز تهیه پاستا آرابیاتا میتوانید یک غذای خوشمزه و مقوی درست کنید. مطمئناً کودکان از این غذا استقبال میکنند، زیرا هم خوشمزه است و هم ظاهر جذابی دارد. توصیه میکنیم از مواد باکیفیت و تازه استفاده کنید.
هدف شما باید افزایش ارزش غذایی و بهبود طعم باشد. اگر به غذاهای تند حساسیت دارید، بهتر است مقدار فلفل این غذا را کم کنید. درنهایت، پاستا آرابیاتا میتواند روز شما بسازد و به شما شاد و انرژی ببخشد!
نظرات