پودینگ کاراملی بافتی نرم و لطیف و طعمی فوق العاده دارد که به روشهای مختلف درست میشود.برای آشنایی با طرز تهیه این پودینگ خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم پودینگ کاراملی
شکر : ۱ لیوان سر خالی
شیر : ۴ لیوان
خامه صبحانه : ۱ پاکت معادل ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت : ۵ قاشق غذا خوری سر پر
کره : ۲۵ گرم
طرز تهیه پودینگ کاراملی
مرحله اول
ابتدا شکر را داخل یک ظرف مناسب و یا تابه بریزید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکرها به آرامی ذوب شوند دقت کنید در این مرحله برای ذوب شدن شکرها از قاشق و یا هر وسیله دیگری برای هم زدن شکرها استفاده نکنید.
مرحله دوم
برای این که شکرها زودتر در ظرف ذوب شوند فقط میتوانید گاهی ظرف را تکان دهید و بچرخانید تا همه شکرها به طور یکسان ذوب شوند و بافت آنها یکدست شود در این فاصله که شکرها ذوب میشوند مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و نشاسته ذرت داخل شیر گلوله نشود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد آن را کنار بگذارید وقتی که شکرها کاملاً ذوب شدند خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
بعد از اضافه کردن خامه به شکر در ابتدا شکر سفت میشود نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید تا گلولههای شکر از هم باز شوند و خامه به خورد آنها برود و بعد کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
سپس مخلوط را هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد مخلوط شیر و نشاسته را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود و شیر شروع به جوشیدن کند و اطراف آن حباب بزند.
مرحله ششم
بعد اجازه دهید تا شیر به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مختلف بریزید و به یکی از آنها ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
چون هنوز پودینگ گرم است شکلات در پودینگ ذوب میشود و به خورد آن میرود وقتی که بافت پودینگ یکدست شد، بعد در تعدادی از ظرفهای تک نفره پودینگ کاراملی و تعدادی دیگر پودینگ کاراملی شکلاتی را بریزید و در یخچال قرار دهید.
مرحله هشتم
سپس اجازه دهید تا پودینگها به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بمانند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله نهم
اگر میخواهید این دسر را به شکل قالبی درست کنید حتماً باید دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و سپس مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید.
مرحله دهم
بعد مخلوط را مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین در شیر کاملاً حل شود و بافت شفاف و یکدستی تشکیل شود سپس وقتی که مایه پودینگ از حرارت افتاد و کمی خنک شد ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله یازدهم
سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قالبهای مورد نظر با هر شکل و اندازه دلخواه که خواستید بریزید در این روش قالب نیازی به چرب کردن ندارد و بعد از آن قالبها را در یخچال قرار دهید تا پودینگها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.
مرحله آخر
بعد پودینگهای قالبی را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پودینگها را به آرامی از داخل قالبها خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل و خردههای مغز گردو و شکلات چیپسی یا برشهایی از توت فرنگی و موز تزئین کنید. در آخر پودینگ کاراملی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع شیرینیها با طعمهای مختلف و دسرهای دیگر سرو کنید.
نظرات